Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Další ze série skvělých animáků. Možná, že není tak dobrý jako třeba S/B: Public Enemies nebo Under the Red Hood, ale pořád to je skvělá akční zábava. Akce rozhodně nechybí, na nudu není čas a některý momenty jsou zase hodně vtipný (třeba, když se Kentovi vrátí domů anebo ta hláška s tím novinářským platem). Takže celkově velká spokojenost a už se těším, co nám přichystají příště. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trochu vlažnější sprcha po tématickém DC showcase týdnu... Nejnovější snímek z rukou talentované Lauren Montgomery postrádá jakýsi větší náboj, což se nepříznivě odráží i na akci. Ono jí tu není málo, jen je o dost zředěnější, než jak ji jsme v ostatních supermanovských animácích zvyklí vídat. Jakkoliv je vizuální zážitek v rozlišení 1080p naprosto dokonalý a bezchybný, stále je to blučková nuda. Situaci zachraňuje sympatická stopáž a kreslená sexy hrdinka, ze které mnoha fanouškům komiksu musí vypadnout oči z důlků... ()

Reklama

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Animovaný film mohli rovno nazvať “Supergirl”, keďže sa celý film krútil hlavne okolo osoby Supergirl. Mám dojem , že každým novým animovaným filmom sa zvyšuje ich kvalita, jednak graficky, príbehovo ale aj choreografiou súbojov. Čo sa mi na sérii Superman/Batman tak veľmi páči, že sa berie dosť široké spektrum sveta DC, a príbeh sa nesústreďuje len na jednu postavu. Taktiež sa mi páčilo, že sa tvorcovia vyhýbali, resp. len okrajovo naznačili civilné alter-egá hrdinov. Potešil ma hlavne “Fortress of Solitude” , kde po seriály som prvýkrat znovu uvidel Supermanovu zoo. Tvorcovia sa síce museli udržiavať normy PG-13, ale myslím, že z toho vyčerpali maximum. Viacej takýchto poprosím :) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Supermanovi to s jeho temnějším společníkem šlape pořád dobře. Sice chybí komplexnost Veřejných nepřátel, ale akce je stále výbušná a Supergirl dodává příběhu příjemný otcovský podtext. Do průměru ho ale sráží naprosto neschopný záporák. Jestli je v DC Comics něco vysloveně špatně, je to Granny Goodness. Tahle bizarně transvestitická postava nemá v akčním komiksu co dělat. Slabou čtvrtou hvězdu tak na poslední chvíli zachraňuje dokonalý finální souboj. 70% ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

pokusil jsem se nahlédnout do aktuálního komiksové žánru a musím uznat, že mi rozhodně nechybí a v klidu tento animák můžu zařadit k braku. Superhrdinové měli kdysi své kouzlo, ale tahle vyčpělá a tisíckrát obehraná písnička bez nápadu na mě vůbec nefunguje a nevybočuje od běžných televizních akčních animovaných seriálů, které do mladé generace hustí velké h***o. Navíc se toto tváří docela vážně, tak si s ním neužijete moc legrace … a nebo je problém u mě :) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama