Rizzoli & Isles mi zůstaly u srdce. Takový subtext mezi hl. postavami jsem snad ještě nikde neviděla :) A na to, že přímo nesnáším podobné krimi seriály, je tohle báječné!(1.5.2012)

• 3 AM Code

První díl mi přišel trochu přepálenej, to je ale už skoro klasika protože tvůrci se pilotem musí pořádně předvés stanici. Po čtyřech dílech dobrá krimi se zajímavými postavami i humorem. Zatím pohodově koukatelné ****, hodnocení až bude dílů víc.(9.8.2010)

Romány Tess Gerritsen som zhltla na jedno posedenie - príjemné, rýchlo sa odsýpajúce čítanie so sympatickými hrdinami / hrdinkami, ktorým človek ľahko príde na chuť. A seriál funguje podobne, iskrenie medzi Jane a Maurou je priamo hmatateľné, ich slovné prestrelky či neschopnosť Maury vyjadrovať sa zrozumiteľne sú proste očarujúce (Jane: "Practise with me. Yes. No. Yeees. No." - ksichty Angie Harmon sú na nezaplatenie) Škoda je, že si až príliš často vypomáhajú pri riešení prípadov vetičkou "We´ve got lucky." Obľúbený diel: See One, Do One, Teach One (S1), My Own Worst Enemy (S2) Obľúbená postava: Maura Isles, Jane Rizzoli(28.12.2011)

Ovela zabavnejsie, ak zabudnete na dej (plot? what plot? who needs a plot?) a sustredite sa na subtext medzi hlavnymi postavami :)(11.8.2011)

Velká inspirace v Bones, ovšem v úžasné feminizované alternaci. Sasha Alexander a Angie Harmon jako racionální vědkyně kontra empatické, horkokrevné drsňačce s detektivním odznakem. Klasický scénář až na fakt, že hlavními hrdiny jsou vlastně hrdinky a popravdě řečeno jim to šlape více než skvěle. Seriál je vtipný, zajímavý z vědeckého hlediska mnohdy i uvěřitelný, zkrátka radost pohledět. Těšení na další řadu zaručeno ;)(2.3.2011)

Jestli se daji dohromady, tak davam pet hvezdicek. V US se tomu ze srandy rika Gayzolli, protoze tolik subtextu v serialu nebylo od dob Xeny.(25.2.2012)

Jedním slovem Wow. Na tento seriál jsem se začal díval proto ,že v něm hraje z mé oblíbené kriminálky NCIS S.Alexander. První díl mě doslova zaujal.Druhý mě nadchl a třetí díl mě úplně pohltil. Rizzoli & Isles jsou aktuálně na špici mého žebřičku krimi seriálu spolu s Castlem a NCIS Seriál se odehrává v mém oblíbeném americkém městě Boston.Je u toho výborná znělka.Seriál je prošpikován skvělými hláškami.Díl od dílu je zajímavější.u žadného jsem se zatím nenudil. netrpělivě očekávám třetí řadu(31.3.2012)

Rizzoli & Isles? Shrnula bych to takhle: smíchejte Sheldona (TBBT) s Leelou (Fututrama), okořeňte Myšlenkami zločince a přidejte na kostičky nakrájenou napodobeninu JJ Abramse a máte seriál, který vás zaručeně nudit nebude. Spousta zajímavých případů Bostonské policie se spoustou vtipných situací a hlášek + velmi zajímavé jiskření mezi R&I... no uvidíme, časem.(6.7.2011)

Po třech dílech překvapivě solidní krimi. Případy prozatím fungují, titulní dvojice si sedí a je skutečně HOT! Takže doufám, že tvůrci budou v nastoleném duchu pokračovat a nezazdí to. Elitě žánru (ne, nemyslím CSI) se to nemůže rovnat, ale je zde obrovský příslib. Pokud tvůrci vloží do děje ještě nějakou déle probíhající zápletku jako např. Red John v Mentálistovi... Čert ví, kam až to může vystoupat. EDIT: Po zkouknutí celé první sezóny si to stále drží solidní čtyři hvězdy. Přestože zápletky měly kolísavou kvalitu, musím říct, že nenudila ani jedna. Špičkování Jane a Maury je skutečně vtipné a celé to má jaksi uvolněnou atmosféru. Např díl odehrávající se na bostonském maratónu je super. Co mi ale vadí jsou náhledy do života rodičů Rizzoliových. Hrubě nezapadají do děje a na mě působí jako pěst na oko. Finále je správně akční, přestože se nevyvaruje určitých kiksů( např. jak se ostřelovač dostal na pozici aby ho protivník nezaregistroval, a vůbec, kde má svého pozorovatele). Nakonec jedno velké WTF. TAKHLE se končí sezóna?????(1.8.2010)

Můžete si říct, další kriminalistický seriál, ale tenhle je něčím jiný. Hlavní hrdinka Jane Rizzoli a její kamarádka a soudní patoložka Maura Issles pracují na Bostonském oddělení vražd. Tyto dvě postavy mají k sobě docela blízko a je mezi nimi určitá chemie,která tomu dodává šmrnc, ale hlavně se vtipně doplňují, neni díl, kdy se nezasmějete. každým díle proplouvají sarkastické a vtipně ironické hlášky, kterým se nezasměje pouze suchar. A druhá série si prozatím drží slušně najeté tempo.(29.7.2011)

R&I jsem si stáhla jenom proto, že mě zajímalo, jak se vyvede natočení velmi zdařilých a čtivých "předloh" od Tess Geritsen... a byla jsem mile překvapena. Hlavní hrdinky se krásně doplňují, seriál má spád... rozhodně se těším na další díly...(25.5.2011)

Perfektní casting, výborný dialogy plný sarkasmu. Řešení zločinů je sem tam divoký v logice, ale pro dříve uvedené vše odpuštěno. Gile Grissome, the king is dead, long live the queens!(20.11.2011)

Od knižní předlohy Tess Geritsenové se to velmi liší, ale stejně jako knihy, i tohle se povedlo. Prvních pár dilů mi dělalo problém zvyknout si na postavu Maury - od té knižní se povahově dost liší, tam je spíše za intelektuální dámu, v seriálu zase za roztomilou intelektuální naivku. Ale zvykla jsem si, a s radostí koukám na kvalitní krimi seriál, kde nechybí napětí ani humor.(3.6.2012)