Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu bez velkých očekávání. Čekal jsem obvyklou nekvalitu studia Asylum na kterou se prakticky nedá koukat, ale to jsem se mýlil. Byl jsem překvapen. Mile překvapen. Tenhle film dával smysl, příběh byl ucelený, nebyly v něm žádné slepé uličky (třeba nic s elektrárnou) a nelogičnosti. I dialogy byly rozumné. Lidé a monstra se nepřemísťovali z místa na místo, jak je napadlo a monstra neměnila neustále velikost. CGI bylo velmi kvalitní, příšery vypadaly velmi věrohodně, souboje byli kvalitní a velmi plynulé. Zázračně se tam také neopravovaly helikoptéry a neuzdravovali umírající lidé a pokud krokodýl někoho sežral, tak ho následně nevyplivl a neusnul. To by samozřejmě byly nesmysly, ale naštěstí tam nic takového nebylo. Stejně jako nebyly v ponorkách hloupě umístěné stoly s rádii a nedošlo k živelné katastrofě. Takže za mě veliká spokojenost a nebojím se dát plný počet... eh... ne ...počkat... Omlouvám se, spletl jsem se, to byl jiný film. Mrzí mě, že hrál Robert Picardo v takovéto a podobných kravinách, myslím, že má na víc. A nikdo mi nevymluví, že spolu ve skutečnosti krokodýl se žralokem neměli poměr. Dokud byl krokodýl v džungli, tak neměl žádná krokodýlátka. A proč? Nebyl kdo by oplodnil jeho vejce, samozřejmě. A najednou, když se dostane do moře, se ze všech jejích vajec líhnou potomci, někdy i v tom okamžiku, kdy je naklade (ne-li dřív) a film jasně zmiňuje, že žralok navštěvuje všechna místa, kde vajíčka jsou. Myslím, že je to jasné. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asylum je pekná ukážka toho, ako sa dá na tomto svete prežiť aj keď z niekoho lezú iba hovadiny. Navyše riadne strelené hovadiny. No a tie trikové efekty, pánečku. Zemanove filmy sú proti tomuto spred vyše pol storočia ako niečo z úplne iného a vyššieho galaktického levelu. Na hranici odpadu samozrejme, tá jedna hviezda dajme tomu za tú trápnosť a strašné herecké výkony, na ktorých sa dá pobaviť, ale to je len taká z núdze cnosť. 10/100 ()

Reklama

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Když sleduji podobné filmy, vždy si pokládám dvě otázky. Kde na to vzali tvůrci koule a prachy? Je to ten typ filmů, který se ani nedá nazvat filmem, protože absolutně pohrdá a uráží to co se běžně filmem nazývá. Když opomenu to, že třeba hudba by mohla fungovat i v o dost menší sračce než je tato a kameru řídil asi jediný schopný člověk ze štábu, nefunguje ve filmu vůbec nic co by v běžných filmech fungovat mělo. Nejsou tu herci ale lidi, které natáčela kamera, není tu příběh ale cestování postav od kulisy ke kulise a triky nebo akce...tady opravdu nemám slov, kterými bych vyjádřil to co si tvůrci dovolili. Ale sakra by mě zajímalo, jestli to opravdu mysleli vážně. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Filmy v jistém smyslu legendární společnosti Asylum mně dlouho unikaly, ale tentokrát to klaplo a já mohl shlédnout tento snímek. Ten je v zásadě pokračováním filmu Megažralovk vs. obří chobotnice (ten jsem však neviděl), akorát obří chobotnici nahradil prehistorický krokodyl, rozuměj crocosaurus. Děj je v zásadě prostý, objeví se obě monstra, lidé je střídavě nahánějí a vše vyrcholí soubojem obou potvor. Takže kde začít...příběh je plný různých ať už logických či řekněme technických nesmyslů, zpracování obou monster a triků vůbec je na velmi slabé úrovni, stejně jako herci, kteří jsou prakticky neznámí, i když asyláci vždycky najdou aspoň jednu známější tvář, v tomto snímku je to Robert Picardo alias Doktor ze Star Trek Voyager a abych jenom nekritizoval tak Gary Stretch celkem ušel. Zkrátka Megažralok vs. crocosaurus je typickým produktem společnosti Asylum se všemi klasickým atributy, což však může být za jistých podmínek i zábava, ale tu jsem v tomto snímku příliš nenašel (maximálně, když jsem se uchechtnul nad nějakou obzvlášť blbou hláškou), nícméně až zase budu příležitost shlédnout nějaký podobný "vs." či "meganěco" film tak se rád podívám, protože něco takového se opravdu nevidí každý den. ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele

Nebohé pobřeží USA... Poprvé ho zdevastoval Megashark spolu s obří chobotnicí, pak ho zpustošili vybuchující megapiraně a o pouhý rok později se na něm vyřádil znovu Megashark, nyní však spolu s Crocosaurem. Kdo chce tu poslední zkázu vidět na vlastní oči, směle do tohoto filmu. Kromě tradičně přiblblého scénáře, dialogů jak po pěti pivech, efektů evokujících léta dávno minulá a hereckých výkonů jako z amatérského porna jsou novinkou bayovsky vypadající záběry s neodmyslitelnými zpomalovačkami a epickou hudbou. Ono celkově je druhá polovina filmu samý výbuch a samý akční záběr. Jen škoda nic moc hlavních hrdinů, kam ti se hrabou na zvláštního agenta Jasona Fitche z Megapiraně. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)

Reklama

Reklama