Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Mr.Ripley odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem vážení čistě nekriticky úmyslně shlédl Superstar, abych byl přeci jen trochu v obraze. A musím říct že vody trapnosti a odpadu ještě nikdy nebyly překročeny tak dalece. Vrcholem není slizký Mareš ani vyfluslá Tina, ani dokonce "Mistr Rytmus", ale především pěvecké výkony soutěžících (Dvě světlé výjimky se najdou). Už chápu tu chabou sledovanost, ono se to fakt po jednom shlédnutí dál nedá! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To isté, čo minule, predminule a predpredminule. Pribudla iba najväčšia hviezda našeho známeho vesmíru Patrik, ktorý, povedzme si pravdu, urobil z tejto už pomerne vyšťavenej show dosť veľké teátro. Ja to myslím skôr negatívne, to je jasné, lenže počúvať tie isté Haberove reči dokola už bola nuda. Takže presadí sa niekto? Asi nie, alebo tak na dva hity. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, ako vždy. Už je to dávno ohrané a dávno to už nemá také kúzlo ako prvé série a ako predchádzajúca (prvá) Česko Slovenská Superstar. A do toho v porote tentokrát oxiduje Rytmus, ktorý ide podľa môjho názoru mimo ostatných porotcov (stačilo mi v prvom semifinálovom kole). Tak prečo som dal vlastne 3*? Nemôžem povedať, žeby ma to nebavilo a zároveň nemôžem povedať, že je to blbosť (aj keď vlastne je), na ktorú sa nedá pozerať. Práveže dá a bohužiaľ já som ten prípad, ktorý Superstar pozerá (lepšie ako hodiny vysadávať na Facebooku a kecať o somarinách). A vôbec sa za to nehanbím, aj keď filmy nehodnotím tak pozitívne (teda, ktoré sa mi nepáčia) i keď sú kvalitatívne úplne inde, teda aspoň podaktoré, ale mňa nudili. /60%/ ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Celá intelektuální ČSFD tu poctivě nahází odpad, i když neviděla jediný díl, nebo (což je snad ještě horší) i když na to kouká pravidelně každý víkend, ale nemůže se před zbytkem internetových přátel shodit. Osobně jsem nikdy nebyla o víkendu přilepená k televizi a stanici Nova; do Británie se ke mně vlastně doneslo jen pár jednotlivých vystoupení nahraných věrnými fanoušky na YouTube. Nejsem tedy nijak negativně poznamenána vatou o životních příbězích vystupujících, ani moderátorským stylem Mareše, a asi právě proto mě i těch pár pětiminutových ukázek celkem bavilo. (Sledovanost na YouTube hodně napoví, co za to stojí.) Ano, pravděpodobně bych nedokázala říct jména ani třech letošních (semi)finalistů a zbytek země na tom jistojistě za dva roky bude podobně, ale to nic nemění na tom, že odpad si představuju úplně jinak. Dodatek 9. května 2011: V záchvatu nějaké šílené předzkouškové prokrastinace jsem nejen začala sledovat Britain's Got Talent a America's Got Talent, ale neodpustila jsem si pustit i několik novějších klipů právě ze Superstar. A nemůžu si pomoct, ale v porovnání s britsko-americkou verzí talentových show je to hrozná slabota. Kupodivu i pěvecky, prestože zrovna v AGT a BGT o zpěv jít vůbec nemusí. Nicméně když si vezmu úroveň režie, střihu, poroty, moderátorů a soutěžících, je rozdíl v kvalitě asi jako kdybyste srovnávali zrcadlovku od Canonu s foťákem v mobilu za tři tisíce. Nějak nechápu, že se něco tak šíleně neprofesionálního vůbec může dostat do televize. Na odpad to pořád není, ale už začínám místnímu hodnocení celkem rozumět. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ani horší, ani lepší než předešlé výrobny brzy zapomenutých hvězdiček.. všichni víme, že tohle degraduje smysl televizní tvorby, ale odsuzovat to nehodlám. Habera s Osvaldovou stále baví, naopak po vypadnutí dle mého talentované Sáry Milfajtové koukám jen tehdy, když je jinde reklama, nudím se nebo nemůžu usnout!! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama