Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Malý neškodný film, který člověka nepřekvapí, ale docela se mu bude líbit. Ústřední dvojice k sobě hezky pasuje a jejich vztah působí mile a jak se nakonec ukáže i docela ne tak jednoduše, jak se mohlo ze začátku zdát. Líbilo se mi, jak to měl George ve škole na háku a vše mu hezky procházelo až do chvíle, kdy se musel rozhodnout... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Achjo, tolik jsem s na ten film těšila, ale jak už to bývá - když se na něco člověk hodně těší, bývá zklamán. A já jsem byla velmi. Moc hudby, málo děje, moc předvídatelnosti, málo napětí.. A takto bych mohla pokračovat. Trochu mi to připomnělo můj hrozně neoblíbený film Dlouhá cesta, ale tak hrozné to zas není. Mimochodem herecké výkony hlavních rolí mě nadchly, stejně jako hudba, kterou bych však trochu ubrala.. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jsem od toho čekala víc, protože jsem byla trochu zklamaná. Celý ten film se zdál, že by mohl být něčím odlišný, ale to byla jen první třetina, pak všechno samozřejmě zajelo do zajetých kolejí, aby to mohlo skončit happyendem pro všechny a to mi zrovna u tohohle filmu vadilo. Dávám 3* jednou se to vidět dalo, ale podruhé už bych na to pravděpodobně nekoukla. Ale jako musím přiznat, že výmluvy proč nedělat úkoly měl opravdu originální. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrý film, no trošku odlišný od tých ostatných. Nie je to zas také jednoduché a klasické ako to býva u ostatných filmoch. Hlavný herci presvedčiví a dobrý, no najzaujímavejšia je asi hlavná postava, ktorá stále nad niečim premýšľa. Rozhodne je to zaujímavé sledovať hlavne duo a hlavná postava sa fakt sprava inak ako u ostatných filmoch a to je na tom to najdivnejšie, s časti mi to vadilo, ale na druhú stranu som bol zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej. Sympatický príbeh a film. 70% - 3* ()

SkyLukey 

všechny recenze uživatele

Duchem skvělý film se skvělým nápadem, ovšem se strašnou adaptací a scénářem. Chápu, že se některým slečnám může líbit blbeček, toho jsem ostatně svědkem dennodenně, ale nemůžu si pomoct, ale hlavní hrdina George je takový hlupák, o kterého by nechtěla zavadit snad ani ta nejošklivější a nejhlouupější holka na světě, natož někdo, koho představuje herečka jako je Emma Roberts. Takže Art of Getting By je uměle budovaný film na nesmyslech. Nicméně chápu, že přesně tento styl filmů milují teenageři, ale částečně i tyto filmy ve mě vzbuzují dojem, že už jsem na některé filmy prostě starý (:D). ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama