Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas ďalší z filmov,ktoré sa vám riadne dostane pod kožu.Veľmi silný príbeh o holke,ktorá sa po svojom vysporiada s tým že ma rakovinu a veľa času jej už neostáva.Tie dialógy sršia cynizmom.Naozaj jeden s tích lepších filmov s touto veľmi ťažkou témou,ktorou vážna choroba určite je.Film viac ako napetím ma dostal svojim dobre spracovaným dejom,nehovorím že tam nebolo pár frustrujúcich momentov ale len v pár.Tento film je založený hlavne na jednej postave a to D.Fanning ktorá zahrala rolu umierajúcej teenegerky s prehľadom a dobrý boli aj ostatný herci.Len ja som strašná osoba,nedá mi neporovnať ho s inými a musím aj dodať kvalitnejšími snímkami a to sú Walk to Remember a My Sister's Keeper boli poňaté svižnejšie a hlavne precítenejšie ako tento. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hezký dojemný romantický film, jehož nevýhodou je to, že má obrovskou konkurenci v mnoha jiných filmech (Walk to remeber, 50/50, Poslední týden atd.). Přesto, že má tolik konkurentů, podle mě patří k tomu nejlepšímu. Dakota je excelentní, ten její přítel na můj vkus moc slizkej, ale příběh je pěkný. Hodnotím 80% ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keby mi nebol ten chalan nesympatický, určite dám 5*. Pár detailov mi vadilo, ako napríklad keď žena v strednom veku nevie čo je to leukémia, alebo keď sa ďalšia zrelá žena opýta či na krvácanie z nosa pomôže aj mrazená kukurica, pretože hrášok nemá... Dúfam, že Američania v globále nie sú takí tupí. Ale v záplave vtipov, dojemných scén a záverečného vyznenia, na všetky podobné chybičky zabúdam a netajím sa veľkou spokojnosťou. Jeden z najlepšie vysporiadajúcich sa filmov s témou smrteľnej choroby. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá story která se ani na moment neodchýlí od předem očekávaného (a důsledně avizovaného) vývoje, kterou ale táhne zajímavé obsazení a výborná kamera. Hudba je sice fajn, ale občas se dost nehodí k obsahu a některé scény by byly silnější bez ní. Konec je jen takovým potvrzením, že Ol Parker si proti proudu (nebo předloze?) jít nedovolí a pro všechny ve kterých zbývá nějaký ten kousek naděje se i v závěru jistě něco najde. A Jeremy Irvine byl místy o dost věrohodnější a přesvědčivější, když mu chyběl kůň. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se v hodnocení ovlivnit silným přívěhem, protože na 4* to tak úplně neni; pár práznějších a melodramatičtějších momentů má. Co vůbec přináší? Karty jsou předem rozdány a vy se vžíváte to pocitů dívky, co umírá na rakovinu a chce ještě stihnout spoustu věcí. Drama odlehčené teenagerovskou rozjuchaností, které víceméně stojí na Dakotě. Ucházející hudba. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 7 | humor 1 | akce 0 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se o adaptaci novely "Before I Die" britské spisovatelky Jenny Downham, která byla prvně publikována v roce 2007. (Riddick77)

Reklama

Reklama