Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný seriál! Jako jeden z mála má opravdu stále stoupající tendenci a u posledního dvojdílu páté série jsem málem ani nedutal. Bylo to dokonalé a v rámci televizních seriálů naprosto nevídané. Škoda je, že šestou sérií se s námi Grimm rozloučil. Bylo to však nezapomenutelné a za tento počin jsem opravdu moc rád. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobré je, že se tvůrci ani herci neberou vážně. Námět je zajímavý, i když mu po smrti tety chybí propracovanost a vývoj. Ale jednotlivé případy jsou zatím zajímavé, návaznost na temné pohádky bratří Grimmů dobře udělaná, škoda jen nízkého rozpočtu, který neumožňuje větší triky. Nejlíp mé pocity ze seriálu popsal/a haushinkaa. ()

Reklama

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po prvých deviatich epizódach zisťujem, že tvorcovia varia z vody. Na jednej strane sa nechcú stratiť v spleti zápletiek a tajomstiev a na strane druhej si chcú udržať formu kriminálky. Ťažká úloha, zvlášť vtedy, keď zavediete celkom zaujímavú mytológiu a fantasy atmosféru. Uvidím, čo tvorcovia prichystali ďalej ale bojím sa, že neutrálny status mu v budúcnosti ku kvalite a sledovanosti veľmi nepomôže. Zatiaľ škoda dobrého nápadu. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Oceňuju především to, že mezi množstvím show s nadpřirozeným elementem se Grimm snaží o jakous takous originalitu, tj. není plný předvídatelných a známých monster - což kromě možná Lost Girl dneska už nikdo nedělá. Jinak je ovšem ten koncept samotný divný, Grimm nemá žádou zvláštní schopnost s monstry bojovat (tudíž nedává smysl proč se ho bojí), a bez toho, aby si běžel v každé episodě pro tahák do přívěsu, ani netuší, co stojí proti němu. Navíc cast postrádá vnitřní chemii, především ten asijský policajt tam ční jako nějaká komická figurka, které na poslední chvíli sebrali z úst vtipy. Sympatická je od první episody snaha o jakousi temnou linii v pozadí, ale ani ta opět díky faktické bezmocnosti Grimma nedává smysl... Škoda, ale jako na oddechovku se na to dívat dá. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

absolutně zbytečná slátanina, která vůbec nevyužívá možný potenciál látky a postrádá tvář i logiku.. postavy jsou naprosto nezajímavé, scénář komický, efekty k smíchu a zápletky dílčí a nesmyslné.. po 4 dílech přestávám sledovat.. objektivně bych měl asi dát slabé 3*, ale 2* myslím líp vyjádří mé znechucení z toho, jaký paskvil nám tvůrci naservírovali..... ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • Auto, na ktorom jazdí Nick Burkhardt (David Giuntoli), je Toyota Land Cruiser z roku 1988. (DBel)
  • V seriálu se vyskytuje jeden velice důležitý klíč, který má mít k sobě údajně ještě několik dalších. Podle českého překladu jich však má být celkem sedm a jindy zase osm. (Geriel)

Reklama

Reklama