Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (261)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Tohle se vám buď líbí a zavrhne to nebo přesně naopak. U mne se potvrdil případ druhý. Přes mírné herecké nedostatky hlavních postav a dost lacině působící triky u některých pozdějších dílů, si nese seriál punc originality a člověk se nenudí. Přechod na druhou sérii celou neovyklost jen podtrhuje. Sledováno v původním znění. ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Po prvých deviatich epizódach zisťujem, že tvorcovia varia z vody. Na jednej strane sa nechcú stratiť v spleti zápletiek a tajomstiev a na strane druhej si chcú udržať formu kriminálky. Ťažká úloha, zvlášť vtedy, keď zavediete celkom zaujímavú mytológiu a fantasy atmosféru. Uvidím, čo tvorcovia prichystali ďalej ale bojím sa, že neutrálny status mu v budúcnosti ku kvalite a sledovanosti veľmi nepomôže. Zatiaľ škoda dobrého nápadu. ()

Reklama

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl zatím nepřinesl nic zajímavého, čekala jsem přeci jen něco na vyšší úrovni. Zatím to působí jako neurčitá směsice žánrů s fantasty základem, uvidíme, co z toho vzejde...Po druhém díle přestávám sledova, seriál mi připadá nudný, nezajímavý. Veliké zklamání, bohužel má očekávání byla asi přespříliš veliká.. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Oceňuju především to, že mezi množstvím show s nadpřirozeným elementem se Grimm snaží o jakous takous originalitu, tj. není plný předvídatelných a známých monster - což kromě možná Lost Girl dneska už nikdo nedělá. Jinak je ovšem ten koncept samotný divný, Grimm nemá žádou zvláštní schopnost s monstry bojovat (tudíž nedává smysl proč se ho bojí), a bez toho, aby si běžel v každé episodě pro tahák do přívěsu, ani netuší, co stojí proti němu. Navíc cast postrádá vnitřní chemii, především ten asijský policajt tam ční jako nějaká komická figurka, které na poslední chvíli sebrali z úst vtipy. Sympatická je od první episody snaha o jakousi temnou linii v pozadí, ale ani ta opět díky faktické bezmocnosti Grimma nedává smysl... Škoda, ale jako na oddechovku se na to dívat dá. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně povedený seriál. Nečekal jsem nic zajímavého, ale opak byl pravda. Nejvíc jsem se bál že to bude jen epizodní seriál bez nějakého většího děje. Naštěstí tohle bylo tak půl na půl. Ty díly kdy se to soustředí jen na hlavní linie jsou výborné. Líbí se mě ta proměna krásné Adalind, co mě naopak přišlo nedořešené byla proměna seržanta Wu, kdy to tam není nijak vyřešeno to že se mění. Škoda v poslední sérii, která je kratší že víc netlačí na pilu a ne vynechává ty epizodní díly, které jen vyplňují stopáž. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V záběru, kdy Monroe (Silas Weir Mitchell) a Rosalee (Bree Turner) připravují dům pro příjezd malého Kelyho a Adnalind, jsou v postýlce plyšáci. Konkrétně jde o vlka a lišku. Jde o narážku na postavy Monroa a Rosalee. (Folda95)
  • V seriálu jsou používány pasy z České republiky, i když se celé dění odehrává v USA nebo v Rakousku. (vera35713)
  • Tvor nebo postava, která se objevuje po úvodní sekvenci titulků, je Monroe (Silas Weir Mitchell), přeměněný na Blutbada. (Nevka)

Reklama

Reklama