Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (102)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

FAST AND FURIOUS meets NEED FOR SPEED a 60 (SE)KUND ve Francii. Dalo se to přežít díky štětkéznímu ksichtu Any de Ar(anál)mas. Horší už to bylo s koženym jelimanem, Scokotem Eastwoodem. Čím víc sraček jsem s tímhle profesionálním nehercem viděl, tím víc mě zaráží, jak mohl starej Clint zplodit takovou nesympatickou kreaturu bez talentu a ještě k tomu poměrně zakrslou vzhledem k tomu, že mladej Clint měl údajně v nejlepších letech až 193 cm. Co se týče genů, tak se teda fuckt moc nepofotrovatil, teda až na ty vrásky jako harmonika kolem očí, to je asi tak jediný. Jinak film jako zvuková kulisa v pozadí při facebookundování dobrý. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem, že Francouzi se svým klonem k americkému Rychle a zběsile mohou uspět, ale dalo se na to dívat. Překvapily mě dvě věci. Tou první byl Eastwood junior, který se docela s hlavní rolí popasoval dobře, nijak zbytečně nepřehrával, celkově by se dalo jeho vystupování zařadit do kolonky přijatelné. Dále mě pak zaujalo hlavní téma, které se nevyznačovalo jen tak nějakou ledajakou krádeží aut, ale zcizováním těch nejluxusnějších historických kousků z tohoto průmyslového odvětví. I mně jako nikterak velkému fanouškovi aut zahřálo u srdce, když se na obrazovce objevovaly tak krásné vozy, které se mohou pochlubit oslnivou historií. Po stránce příběhové to nenabídlo nic inovativního, ale to se asi nedalo ani moc očekávat, honičky byly natočeny svižně, po stránce vizuální se také nedá moc vytýkat. Jsem vždy rád, když Francouzi natočí dobrý film, protože oni to umí. Závěr nechán otevřen, ale asi by se nedalo očekávat, že by nám divákům mohli filmaři nabídnout druhý díl. Já jsem s Overdrivem spokojený. Za mě dávám 67 % ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Fejk. Náhražka. Béčko. Sekundant. Sterilita... a další slova významově ne nepodobná těmto se mi vynořují v mysli těsně po skončení této jaloviny. Jednoduše je to krabicák, neříkám, že série Rychle a zběsile je nějaký Bolgheri za 4K, ale má to asi všechno, co od akčního filmu o rychlejch autech čekám. Tohle hnije zaživa. Za pozornost stojí vlastně jenom ta sestavička... kár... jasně, že né herců, protože ti nehrají, ti jen přišmrdávají holému scénáři a pronáší odpudivě prázdné a klišovité věty. Mám to odškrtnutý a už se k tomu nikdy nemusím vracet, slabé dvě hvězdičky, z nichž jedna pomalu vyhasíná... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Film se očividně snaží svést na vlně úspěchu filmů Rychle a zběsile, tak tu máme auta, holky a nějakou tu akci. Bohužel to vůbec nefunguje. Scénář slabota. Postavy nijak nezaujmou, navíc jich tam je opravdu velká spousta a u většiny znáte akorát obličej a jméno a to je tak vše. Auta nejsou špatná, zase je to trochu o něčem jiném. Akce je bohužel docela tragická, kulky lítají za roh, muž střílí z pistole, ale kolem hlavního hrdiny lítaj kulky jak kdyby po něm střílel někdo z kulometu atd. Finále v přístavu to pak už jen doráží. Prakticky šlo o chladnou vraždu, takhle zabít chlápka, který si jede jen pro své ukradené vozy a očividně to vůbec nikoho netrápí i když se postavy prezentují jen jako "slušní" zlodějíčci. Z celého filmu mě zaujala akorát krajina (hlavně honička na konci) a záporák v podání Clemense Schicka, bohužel jeho postavu taky ke konci domrvili. Nechápu, co to dělalo v kině. Takový film patří za 50kč na dvd do trafiky nebo na Novu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)

Reklama

Reklama