Reklama

Reklama

A zase ti Mupeti!

  • USA Muppets Most Wanted (více)
Trailer 1
Loutkový / Muzikál / Dobrodružný / Krimi / Komedie / Rodinný
USA, 2014, 107 min (Special Edition: 119 min)

Režie:

James Bobin

Kamera:

Don Burgess

Hrají:

Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Tom Hiddleston, Christoph Waltz, Debby Ryan, Danny Trejo, Ray Liotta, Usher, Frank Langella, Til Schweiger, Dexter Fletcher (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Kermita si spletou se zločincem, a tak se ocitne ve vzdáleném vězení. Zatímco skutečný kriminálník, Kermitův dvojník Constatnine, vyráží s Muppety na turné, při kterém chystá loupež šperků, ale Muppeti začnou být podezřívaví... Muppeti ve druhém filmovém pokračování vyrážejí na světové turné se zastávkami v Berlíně, Madridu, Dublinu nebo Londýně. V zámoří však čelí velkému zmatku a nechtěně se zapletou do mezinárodního zločinu. Největší světový kriminálník Constantine se vydává za Kermita. Muppeti musí všemu přijít na kloub. (HBO Europe)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (46)

vteco 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Charakter loutek stejně jako v prvním díle opět nevyužit a co víc, druhý díl na podobný způsob prostě úspěch mít nemůže. Tady se ani milovník Muppetů nemohl zasmát a být spokojen. Příběh je naprosto prázdný, až stupidní a zábava, která se zde objevuje může zaujmout leda tak děti, které ještě nejsou schopny chápat celý film. Jedno z mála plusů jsou skvělá camea, kterých je zde opravdu hodně. /45%/ ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

První část měla nadhled, z každého okénka na vás koukala nostalgie a láska k Muppetům. Film úspěšně balancoval na hraně mezi filmově sociální parodií pro dospělé a pohádkovým dětským filmem. Druhá část se zprvu tváří stejně. Prolog navnadí, aby postupem času upadl stereotypu z kterého si tolik utahoval. Nicméně, camea potěšila stejnou mírou, jako v předešlé části (Hiddleston!), ovšem s hlavním obsazením je menší problém. Ač mám Rickyho rád, tentokrát svůj šarm zahodil kamsi v dáli, ještě že to vytahovala překrásná a talentovaná Tina Fey, která by si pro sebe ukradla i němý film. ()

Reklama

venalce 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to nebylo tak špatné, jak jsem se obávala. První díl jsem ani nedokoukala, ale tady jsem se aspoň bavila čekáním na to, jaké hvězdné cameo na mě jukne příště. A některé vtípky se opravdu povedly, ovšem z hlavních postav byla vtipná akorát Tina Fey a i o většinu dalších (těch dobrých) vtípků se postaralo osazenstvo gulagu. Celkově to bylo dost nevyrovnané a takové "americké", ale na tři hvězdičky to stačilo. ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Druzí Muppeti si dělají alibi už na začátku, když říkají, že: Druhé díly jsou vždycky špatné. No téhle tezi jednoznačně dostojí. Pokračování Muppetů postrádá vše dobré, co měli ti první, tj. dobrý scénář, dobré songy a nenucený vtip. Tady je to všechno naopak. Dialogy váznou, příběh rovněž, písničky se táhnou bez nápaditých veršů a vtip, který nemá pokroucenou páteř, aby divák pohledal. Jediné, co tak občas (rozhodně ne vždy) potěší, jsou camea známých hollywoodských star. To je ale všechno. A přitom Muppeti mají tak velký potenciál... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice se mi v pár momentech zdálo, že se jede takříkajíc na setrvačník, přesto to stačilo na pohodovou lupičskou komedii se soudržným příběhem cíleně těžícím ze "sequelitidy". Humor nebyl skoro vůbec infantilní, naopak občas až jemně nekorektní (výborná linie z ruského gulagu, kde zpívají i baletí Ray Liotta a Danny Trejo). Hromada cameo roliček a skvělá hudební čísla jenom potvrdily o něco lepší pocit z (7.) pokračování než z comebackového filmu 2011. 7/10 ()

Galerie (51)

Zajímavosti (10)

  • Britská módní návrhářka Vivienne Westwood navrhla svatební šaty pro Miss Piggy ze speciální látky vyrobené z recyklovaných plastových láhví. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama