Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jako milovník seriálového Flashe jsem si tenhle DC animák nemohl nechat ujít, přestože se těmhle kresleným "kraťasům" zas až tak moc nevěnuji. A také v době, kdy jsem Záchranu světa viděl, jsme nikdo ještě neměli sebemenší tušení, že si s příběhem Flashpointu vyhrají i v oblíbeném CW seriálu. V tomhle animáči všechno šlapalo jako hodinky a já si oblíbil naprosto všechny zúčastněné postavy. Konec byl možná trochu hektický, po tolika zhlédnutých filmech se člověk ovšem musí naučit jisté nedostatky přehlížet. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S blížícím se koncem hodně osudové a moc bych si přál aby se postavička Flashe s kterou jsem se poprvé setkal, dočkala regulérního filmu podobně jako třeba Green Lantern (samozřejmě ve vyšší kvalitě). Na můj vkus zde jinak pobíhá mnoho postav, z nichž jsou pro mě až na vyjímky všechny neznámé. Jsem moc rád že se dabování propůjčili mí oblíbenci Perlman, Fillion. Doufám že zase někdy natrefím na nějaký podobně zajímavý komiksový animák. PS: Obrovské plus spatřuji ve všudypřítomné temnotě těchto animáků oproti jejich vymazleným hraným bratříčkům pro širokou diváckou obec. Tady prostě komiksové postavy umírají třeba i kulkou do hlavy nebo do srdce. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Headshot tady, uříznutá ruka támhle .. takhle vaše miláčky z cereálií Nestlé určitě neznáte. Bylo by to perfektní, nebýt té otravné Narutovské animace, tak či tak - Flash je borec, Hal Jordan za pět minut stihl hláškovat líp, než během jednoho celovečerního filmu, Wonder Woman je fucking hot, když se zlobí, Aquaman doesn't suck anymore, Superman hubennější než já, Batman drsnější než Clint Eastwood a kupa dalších drsňáků, jak jste je ještě nikdy neviděli. Tahle comicsárna stojí za to!) 4* ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Z JL: Flashpoint Paradox bych mohl být opravdu nadšený jedině kdyby mi bylo dvanáct. Je sice lepší než třeba taky dost chválené Batman: Mask of the Phantasm, ale ne proto že by tu byl třeba lepší příběh nebo propracovanější charaktery, nebo to byl celkově dospělejší film, ale protože tohle je čistokrevný slash, ve kterém se mohli scénáristi urvat ze řetězu. Prostě fanfikce ve které si hrají se situacemi "co by byly nejvíc cool", dokonce včetně hrátek s románky mezi nepravděpodobnými postavami a jejich sexuální orientací. Přesně jako když si fanynky píší knihy o tom že Severus Snape je gay, a Ron začne chodit s Hermionou a Pottera to nasere a chce mu dát přes hubu (teď vyloženě parafrázuji zápletku Flashpointu). Jako samostatný příběh bez návaznosti na zbytek toho komiksového světa to ani omylem nefunguje. Ale když to beru jako slash, tak to zábava je, ne že ne. Nihilista Batman, Aquaman vyhlazuje lidstvo, Superman je posera, Joker je [spoiler], hromada superhrdinů umře, k tomu pár záběrů z velkolepých bitev ve zdevastované Evropě. Prostě jo, je to docela cool sranda. Samozřejmě bez jakýchkoli následků, pointa je přesně taková jak snad každý čekal od začátku. 7/10 ()

Almásy 

všechny recenze uživatele

tieto animáky sú zákonite guilty pleasure ale toto spolu s Dark Knight Returns nejako vyčnieva, príbeh je fakt skvelý, dokonca si myslím že keby sa tohto drží plánovaný flm tak to môže byť celkom pecka. má to skvelý humor- veľmi som sa bavil na najhomosexuálnejšom vtipe na svete : ,,Flash once again I AM THE TOP and you´re the BOTTOM!" a celé je to tak nejak chytré. bavilo ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)
  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)

Reklama

Reklama