Reklama

Reklama

Kameňák 4

  • Slovensko Kameňák 4 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý policejní náčelník Pepa se stal starostou. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše. Jejich první společnou misí na radnici je založení městské policie. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal, čímž konečně stoupl v očích své ženy. Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb. V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza zalévá své marihuanové bylinky známým Modrým pramenem, který povzbuzuje chuť na sex. Když si ubalí jointa z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. V Kameňákově vyrůstá i další parta výtečníků, ti nainstalovali do dívčích sprch webovou kameru a vsází se, která z dívek nemá oholené intimní partie. Celou kameňákovskou společnost doplňuje několik romských občanů, kteří mají zájem o měděné trubky z okapů. Pepa prostě nebude mít jako starosta lehký život. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (646)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra. Troška už se na kameňák vykašlal a místo toho si to vzal na starost nějaký Ján. A u tohohle filmu se skutečně zasmějete: Nejlepší scéna byla, jak tam byly ty divné řádky a názvy herců. To byla sranda! Jak já jsem se bavil! Troška už se na pohřeb Kameňáku nechtěl dívat a odešel točit Babovřesky. I zde máme pár herců, kteří se do Bohnic již nevešli (třeba Václav Upír Krejčí). A když se na to podíváte, tak vám dojde jedna věc: Přišli jste o 88 min. života! (jestli jste to vydrželi) P.S. Obdivuju ty, kteří to vydrželi do konce. Smekám! ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Všichni tu sází odpad, ale já to neudělám. Šel jsem do kina se odreagovat a to se povedlo. Ač se jednalo o většinu vtipů, které jsou notoricky známé, nijak mě to nesrazilo. Takové Babovřesky jsou totální pitomina. Možná, že tím, že to dělal někdo jiný než Troška, je to malá změna. Není to film, který si asi ještě někdy pustím, ale znám větší kraviny, které se tváří jako hodnotné dílo pro náročného diváka. Tohle má účel pobavit a sem tam se to povedlo. I když ten konec, si mohli autoři odpustit. ()

Reklama

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Všechny 3 předešlé díly mám hodně rád. Beru to jako takovou českou klasiku. Zdeňka Trošku sice moc nemusím, ale Kameňák jsem bral, jako jeho nejpovedenější dílo. Myslím, že i Troška musí být překvapen a určitě i pěkně nas*anej, když viděl tuhle slátaninu plnou sto let starých, trapných fórů, které rozesmějí tak děti na úrovni prvního stupně základních škol. Kazí to akorát pověst, i když ne úplně úspěšných dílů tady na csfd. Já je beru jako úspěšné, a proto jsem velice zklamán. ()

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

K hercům, kteří byli v kurzu v devadesátkových estrádách na Nově, se přidali finalisté nejrůznějších dovednostních soutěží a studenti filmových škol (asi) a vznikl tak další díl anekdotové série, která bude pokračovat dokud na to budou lidi chodit do kina. Někdy mi je i těch samotných herců líto. Tohle je prostě odpad bez kompromisů. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

K 10. výročí původní trilogie se parta kolem Pavla Páska a Jiřího Pomeje rozhodla, že pokračování je potřeba. Kdybych na to měla nervy, tak se tady vypíšu z té frustrace, ale ve zkratce bude stačit shrnout, že ačkoli nad projektem viselo stále všudypřítomné sluníčko s tváří Zdeňka Trošky, tak ani 14 verzí scénáře nepomohlo vůbec ničemu. Svým způsobem je až fascinující způsob (ne)navázání na původní trilogii, nekonzistence v typologii postav, nekonzistence v logice, ale hlavně, že je to pořád třeskutá řachanda. Kameňák 4 je navzdory svému číslu dílo vysloveně solitérní ve své zoufalé snaze si vydupat místo na mapě české lidové komedie. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (27)

  • Oproti předcházejícím třem dílům, jejichž stopáž trvala +/- 1 minuta 100 minut, má 4. díl 88 minut. (Jyrka)
  • Velké problémy během natáčení způsobily povodně. Část scén se natáčela v Mělníku, což bylo jedno z nejvíce postižených měst velkou vodou. Filmování proto muselo být na 5 dní přerušeno a původní rozpočet se tak navýšil o 2,5 milionu korun. (Dlee)

Reklama

Reklama