Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 55
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Streeper k tomuto seriálu (2)

Série 7 (2019) (S07) 

I sedmá série si udržela laťku pěkně vysoko. Musím říct, že Mom je jeden z mála seriálů, který mě opravdu vždy dokáže rozesmát. Velkou zásluhu na tom má bez pochyb Bonnie, bez které by to prostě nebylo ono. Nicméně se mi ke konci už moc nelíbilo, jak Christy neustále fňuká nad tím, že je sama, tak doufám, že v další sérií jí už dají nějakého chlapa, jinak Christy raději vyškrtněte úplně. ()

Série 8 (2020) (S08) 

Nemůžu si pomoc, bez Christy mi ten seriál přišel daleko lepší. Allison je prostě tahač a dokázala zvládnout utáhnout celou sérii společně se svými hereckými kolegyněmi a bavilo mě to o dost více, než když tam byla postava Christy. Mrzí mě, že Mom nedostala ještě alespoň jednu sérii, podle mě by si to zasloužila. Vždy to pro mě bude seriál, u kterého se vždy zasměju. Pokaždé mě dokázal pobavit. ()

Reklama

Reklama