Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez vánku, sa ani lístok nepohne. Dá sa toto porekadlo uplatniť, aj pri pohľadu na verejne zabehnutú mienku na modelky, ako hlúpučké a naivnučké sliepočky? Ktovie, ja osobné skúsenosti nemám. Táto česká komédia, možno ani nebola myslená, ako paródia či výsmech, ale ako satira. Každopádne to je vlastne problém, ako ku tomuto filmu pristupovať. Ak je to komédia, nieje vtipná, ak je to satira, nieje to dosť odvážne. ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Karikatůře dělat karikatůru? Ano Magnousek se po trilerech, detektivkách a gerentošpíně rozhodl dělat komedii o modelkách. Vizuál je standartně holomrdka, tak jak to Magnousek piloval snad už v minulým životě. Co je na téhle sakra bídě nejhorší, je to, že si v některým momentech, hlavně díky některým zkušeným hercům říkáte, že to není zas tak hrozný...... Ale je. Je to ještě o level levnější, než Troškovy bábomrdky a Magnousek je na to jak se nepatří hrdý. Zkrátka podívaná pro lidi, kteří při sledování nepřemýšlí, ale jenom tupě čučí. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu." Já jsem tak nějak tušil, že s Modelkami asi šlápnu do nějakého toho slepičince, ale nepočítal jsem s tím, že v něm budu vězet tak hluboko. Ale tohle prostě nešlo vypnout. Fascinovaně jsem zíral do světa falešných úsměvů, diet, solárek, focení i rovnic nedáš=nedám a čekal jsem, jestli to dokáže klesnout ještě hlouběji do odpadu. Dokázalo. A já jsem si myslel, že mám rád všechny druhy humoru, ale zjistil jsem, že sranda převáděná vychrtlými věšáky na prádlo mě nebaví. Ještě horší je však skutečnost, že jsem nedokázal hodit záchrannou hvězdu ani ženské kráse, což mi obvykle nečiní nejmenší problém, ale ty blbky zamilované do fotbalistů Dukly Praha (???) nezvládly ani to jednoduché ztopoření, což jim nedokážu odpustit. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady Maghnusek opravdu přestřelil. Docela se mi dobře dívá na Nikol Moravcovou, V Peřině mně s ní bavilo a tak jsem si říkal, že tohle nemůže být tak hrozné jak je to zde hodnoceno. Tak ano, je. Tomáše Magnuska jsem vždycky bral jako Karla Peterku a jeho Šlágr TV. V podstatě se jedná o čirou hrůzu, ale kupodivu tato hrůza nějakým záhadným způsobem vyplnila díru na trhu a je zábavou pro seniory (kterých je čím dál více). Magnusek si zase místo obskurních bandů točil ty svoje nazvěme to sociální dramata a komedie, přičemž sympaticky často sáhl po hercích a herečkách, jejich hvězdy  nějak výrazněji naposledy zablikaly mnohdy před listopadem 1989. Některé z jeho filmů jsou slabší, některým k normálnosti chybí už jen kousíček, ale Modelky s.r.o. jsou úlet co se nepovedl. Sorry jako. Tupé, trapné, sprosté, debilní. - ODPAD ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu vycházeli ze základního předpokladu: modelka=hloupá žena. Na tom je postavena kostra tohoto jednoduchého a plytkého filmu. Naprosto se neorientuji ve světě modelingu, záměrně neznám prakticky žádné modelky ani celebrity. Vycházím však z vlastní zkušenosti, že vztah krásná žena=hloupá žena neplatí. Pokud divák tuto rovnici přesto přijme, může sledovat ubohoučký sled rádobyvtipných výroků, reakcí a komentářů prostinkých krásek. Těm „zdatně“ sekundují lidé okolo. Zejména dvojice přihřátých maskérů, kde zejména samotný duchovní otec díla megatlustý Magnusek působí nesmírně trapně. Zvláště v slušné společnosti nepublikovatelném proslovu o šampónu… Je zajímavé, že pro své vesměs sračkoidní projekty dokáže tento prznitel české kultury nalézt vždy alespoň nějaké výborné či alespoň dobré herce. Ti se zřejmě s vidinou honoráře nestydí zahodit se v takových slátaninách. Tentokrát se mu podařilo ulovit Štěpničku (co by na to řekla máma), Rázlovou, Steimarovou (její předci se mohou začít otáčet v hrobě) a Krause. Příběh ve filmu je naprosto slabomyslný, scénář ubohý, zvuk příšerný, kamera podprůměrná, titulky nečitelné, písničky vlezlé…. A tak jedinou devizou tohoto zbytečného filmu jsou krásné ženy, za které se zavřením obou očí uvolňuji do oběhu 1 hvězdu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)

Reklama

Reklama