Reklama

Reklama

Až po uši

(seriál)
Trailer 1
Česko, (2014–2017), 13 h 21 min (Minutáž: 33–36 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál, kterým společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit. (HBO Europe)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (218)

MMR 

všechny recenze uživatele

1.Série byla svěží, vtipná a na české poměry nadprůměrná. Charakter postav se vyvíjel, děj se posouval. Ve 2.sérii se to celé zhoršilo. Spousta vynucených momentů, které se za každou cenu rvaly o to, aby byly vtipné. Nebyly. Párkrát se člověk zasmál, ale jinak to bylo celé přiškrcené. Děj žádný, nikam se to neposouvalo. Další série snad nebude. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Proč mi to všechno řikáš?" "Tak kdybys třeba mohla jít do prdele, bylo by to fajn." Do seriálu režírovaného Hřebejkem (co si budeme namlouvat, už pěkných pár let to není ono) s Geislerovou v hlavní roli (mám subjektivní pocit, že hraje v každém novém českém filmu a že pokaždé vyfasuje roli hysterické nány) jsem se původně vůbec pouštět nechtěla, ale HBO už mě dříve oslovilo "Terapií", takže jsem alespoň úvodní epizodu musela zkusit. Po třech dílech už jsem regulérně závislá a několikrát jsem se přistihla při pobrukování titulní písně. Skvělý Havelka! Kde ten chlap byl? Miluju ho! Update po závěrečné epizodě: To jedno úmrtí si teda mohli odpustit, ale jinak budu doufat v zakoupení práv na vysílání i jinou televizí, aby se seriál dostal do širšího povědomí. Málem jsem obrečela fakt, že tenhle díl je skutečně poslední, a to se mi naposled stalo asi tak u "Přátel". Edit: Druhá série zklamala, a to hodně. Z Jakuba se stal magor, který svou přítelkyni nutí bydlet na hausbótu a následně na horské chatě, pecka no. Nejvíc to ve výsledku zachraňovala Krobotová (nejzábavnější scény byly vlastně jenom s ní) a kouzelný pan Němec. Třetí sérii už radši ne, nebo seriál poletí z mých Oblíbených. ()

Reklama

nylo 

všechny recenze uživatele

Vztahovka, která nejde do hloubky. Občas vtipná, někdy nechtěně, občas trapná. Občas velkoměstsky povrchně velkohubá. Občas podobná dobové tragédii. Občas každý s každým, hlavně holky s holkama. Duo Aňa / Jiří total asexual. Nádherná krása Pan Němec, Paní Medvecká (za ně ta čtvrtá hvězda). Další obsazení nadstandardní, herecky v rámci možností postav a scénáře...Hřebejk je tam hodně poznat. Vladivojna umí......mírně jsem nadsadila, ale do 6ti v tom to má hóóódně daleko ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších vztahových komediálních seriálů. Ač je to místy zkratkovité a kolem osmého dílu to zpomalí do nudy, tak se to zase rozjede do parády. Scéna kdy se potká Čvančarová u Geislerový s Kolesárovou tak to je herecký koncert, kde jsem šel smíchy do záchvatu. Geislerová umí hrát, to se ví, Kolesárová s menšími příležitostmi taky a nedělá ji problém i odvážnější svlíkací scény a i lesbické, ale co je největší pecka je výkon Čvančarové - nikdy jsem nevěřil, že by to byla herečka, ale tady to je absolutní herecký koncert na padesát způsobů a to nemluvím o odvaze lesbických scén a masážní nahoty. dále herecky exceluje Čermák a Holub a dobře je doplňuje Polívková a Havelka, jehož postava asertivního pohodovýho flegmatika mu sedla. A taky fúrie v podání Krobotové. Nedosahuje to hloubky jiných žánrů ale já se bavil. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré komentáře typu, hle zhlédl jsem dva díly a už nemusím více, neboť jsem skvělý kritik a filmu rozumím. Nebo jsem pepík z Prahy, Prahu přece znám, ta ulice je jinde než ve filmu, tady jsem přece byl a tak to není, sakra jak mohli tolik kilometrů přejít za tak krátkou dobu, sakra jak může bydlet v bytě za deset melounů? Já zas tak dobrý kritik nejsem, Prahu tak dobře neznám a tak jsem se nechal vtáhnout do skvělého a vtipného seriálu a vůbec mi nevadí, že HBO nemám. Líbí a dávám plný počet. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení seriálu, jehož tvůrci využijí vizuálně vděčných prostředí i malebných exteriérů české metropole, probíhalo 68 dnů. Poslední klapka má padla v listopadu 2013. (Zdroj: HBO)
  • Byt ve věži, který ukazuje pan Jiří (Jaromír Hanzlík) Šárce (Aňa Geislerová), a ze kterého se v 6.díle dívá na Šárka na všechny věže Prahy, je v Mostecké ulici na Praze 1. Tento byt užíval ve druhé polovině 20. století režisér Zdeněk Podskalský. (Nefra)

Reklama

Reklama