Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Vasekdvor

Tak pár praktických od niekoho skúsenejšieho, napríklad od teba, by sa im (sú to dvaja režiséri) iste zišlo.

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnocení, recenze)

Jako dobrý, ale je to nějak divně natočený. Je vidět že režisér nemá moc zkušenosti s točením filmů ale nějaká snaha tam je.

na příspěvěk reagoval mm13

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Kdyby slecinka barbina aspon ukazala tolik co ve Vlku s DiCapriem, tak hned by se lepe hodnotilo.. Nu bohužel, musime odpadovat..

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

jiriluk

urobili si dopredu prieskum a tam zistili že je čestný v podobných prípadoch. Iná alternatíva veľmi nie je realistická asi 

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

To by me zajímal vas názor - Will důvěřuje cinankovi v sázce, zeptá se mysli si cislo hráče a řekni zda jsme ho uhodli, nebo ne...věřili by jste, prece vždy muzu říct, myslel jsem si jine...?

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

LOL, nie je vhodnejší film na pirátske pozretie a nie platiť kino, ako tento. Zlodejov zobrazuje ako úplne pozitívnych hrdinov, sympatických, pekných, milých... OK, tak tu ho máš, tvorcovia, cítim sa vvýborne, že som vám neprispel ani centom a ešte som aj ušetril, heheee (samozrejme len zanedbateľnú sumu, mno, pár piviek :) 

na příspěvěk reagoval Doomedx

Atala

Atala (hodnocení, recenze)

Ach jaj! Tak som sa na tento film tešila, a tak veľmi som sa sklamala. Je to len tuctová romantická komédia, ktorú som ani nedokázala pozerať vcelosti, lebo vždy sa našlo niečo zábavnejšie. Veľká škoda.

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Nevíte, jak se jmenovala písnička která začne hrát ve chvíli kdy (spoiler) Will vyhraje sázku na stadionu s Činankem ?

na příspěvěk reagoval Peklop

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Jakoby slibný trajler na otřepané téma a lá Ocean 11, ale Smith je hodně lacinej Klůny a ta gymzazistka by potřebovala párkrát prohodit výlohou, aby začala bejt aspoň trochu zajímavá. Jen aby samotnej film nedopad jak stokrát vyvařená houžev.

Pump

Pump (hodnocení, recenze)

Má tohle Will zapotřebí? Vypadá to dost hrozně a děj otřepaně. No nějakou kačku to asi hodí.... 

na příspěvěk reagoval denulik

Kelexro

Kelexro (hodnocení, recenze)

Dyas

Nevypadá ,ale žádnej hit to není,, comeback potřebuje a bude mít s bad boys 3 ,ale myslím si ,že největší comeback mohl mít kdyby nebyl ocas a šel do Independence Day 2

Diskutant

Diskutant (hodnocení, recenze)

Zaujímavé, dnes je to už taký trend, dať hlavnému černoškému hrdinovi za partnerku krásnu bielu ženu. Pritom je toľko krásnych černošiek. No je to taktika médií. :)

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Nevypadá to zle :) Will Smith je borec a já mu přeji comeback, i když tohle zas na velký comeback nevypadá.

na příspěvěk reagoval Kelexro

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama