Reklama

Reklama

Volejte Saulovi

(seriál)
  • USA Better Call Saul
Trailer 1
USA, (2015–2022), 52 h 16 min (Minutáž: 42–69 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Michael McKean, Miriam Colon, Raymond Cruz, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(63)

Tenhle prequel Perníkového táty nominovaný na Emmy sleduje život začínajícího advokáta Jimmyho McGilla a jeho proměnu na morálkou nesvázaného právníka Saula Goodmana. (Netflix)

Recenze uživatele mourek10100 k tomuto seriálu (16)

Uno (2015) (S01E01) 

Začátek pomalejší, místy i nudný, ale skvělý konec pilotu. troll! don´t feed him! :D :D ()

Mijo (2015) (S01E02) 

Začátek pomalejší, místy i nudný, ale skvělý konec pilotu. Zato druhý díl už do toho šel naplno a jsem zvědavej, kam se děj posune a kolik známých postav ještě potkáme... troll! don´t feed him! :D :D ()

Nacho (2015) (S01E03) 

Rozjíždí se to a začíná mě to bavit stejně jako BB. ()

Hrdina (2015) (S01E04) 

Líbí se mi narážky na nejrůznější filmy, např v předchozím dílu Heeere´s Johnyy! Tady zase na Spartaka... ()

Pasáček z hor (2015) (S01E05) 

Ou, tak jak je to s pánem v budce? :D ()

Pimento (2015) (S01E09) 

Tak kde je Saul Goodman? ()

Změna (2016) (S02E01) 

Jeden může mít pocit, že se tam nic moc neděje, ale když ono se na to tak líbivě kouká. Tohle je prostě majstrštyk a už teď pro mě lepší než první série.. ()

Příštipkář (2016) (S02E02) 

To jak to natáčejí snad může projít jen těm dvou obvyklým podezřelým. Tak autorskou tvorbu v televizi aby člověk pohledal. Super. Jimovi s Kim fandim, ale něco mi řiká, že jim to dlouho nevydrží. Mike je pořád super, ale bojim se, že na něm bude v příštích sériích vidět, že je starší než v Breaking Bad. ()

Amarillo (2016) (S02E03) 

Pro mě pouze lehký nadprůměr. Nic moc se nestalo a obírání či obtěžování stařenek nebylo úplně záživné. Zajímavý byl až závěr s Mikem. Jsem zvědav, co na tu prácičku řekne, ale přece mu muselo být jasné, že když jde o velký prachy, musí si i ušpinit ruce. Něco mi říká, že se na to vybodne. ()

Bez rukaviček (2016) (S02E04) 

Opět závěr parádní a i když jsem chtěl vidět Mikea střílet, tak samozřejmě nemohli zabít Tuca, ale spíš jsem čekal, jestli neodkrouhne pana Vaase, nicméně ještě ho rád uvidim. Kim je celkem kost a mám jí rád, ale myslim, že ve třetí sérii už se neobjeví a Jimmy se už stane Saulem, nebo se minimálně nebude s nikym z rodiny stýkat. ()

Rebecca (2016) (S02E05) 

Vskutku nic extra, až na to, že je to prostě silný televizní nadprůměr. Ve smyslu nějakého parádního eventu se přímo nabízí mluvící a chodící Salamanca. Seriál ale má co dohánět aby dostihl kvalit Breaking Bad, hlavně co se týče nějakejch mind fuck zvratů a událostí, co by vyrazily dech. ()

Bali Hai (2016) (S02E06) 

Hodně super díl. Kim mě strašně baví a moc jí to přeju, Saul úplně nevim jestli se má dobře, ale už si vyřešil svoji přihrádku na kelímek, tak snad ok. A potěšili mě dvojčata-zabijáci, ti jsou celkem cool. Vůbec si to Mike celkem zavařil, zavřou ho tedy? Nebo ho z toho Jimmy/Saul vyseká? Zřejmě nás přesně takové finále čeká. ()

Nafukovačka (2016) (S02E07) 

Tak to byl luxusní díl. Skvělá scéna, když se Jimmy nechává vyhodit a Kim mě překvapila úplně hodně taky.Bude vůbec třetí série? ()

Fifi (2016) (S02E08) 

Co si to ten Jimmy vždycky vymyslí, to je fakt neskutečný. To jsem zvědavej, kde bude viset ta fotka s válečným veteránem, kdyby jen tušili, že je to pouliční delikvent, to by byla sranda. Co zamýšlí s těmi dokumenty jsem nepřišel, ale jistě to zas bude nějaká levota a Kim s nim možná už nepromluví. I když doufám, že se objeví i ve třetí sérii. A Mike, ten chystá nějakej masakr! ()

Na komoru (2016) (S02E09) 

Naprostá bomba, ten Saul před vlajkou? dokonalé, ostatně jako všechny jeho (nejen) právní kličky. Ovšem stojí mu to všechno i za smrt vlastního bratra? Kim mě překvapila, že Jima bránila před Chuckem, i když musela vědět, že to udělal, ale vlastně byli na vině oba. Nečekal jsem, že bude taková pecka i z tohohle a těšim se na třetí sérii. Tam už začne i Mike pořádně zabíjet dle mého... ()

Klik (2016) (S02E10) 

Tak ten konec mě dostal, ale nemám to tak, že bych Chucka neměl extra rád. Oba mají důvody proč se navzájem nenávidět. Zajímavé, že Kim nedostala skoro žádný prostor, krom vaření kafe, ale alespoň se s ní počítá do třetí série a Mike? Už jsem čekal jak trefí Salamancu, ale tvůrci si to dráždění neodpustí. Lepší díly už byly, ale na třetí sérku budu připraven. ()

Související novinky

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

Nominace na Emmy 2023

Nominace na Emmy 2023

12.07.2023

75. ročník televizních cen Emmy čerstvě oznámil své nominace a pakliže jste alespoň trošku sledovali seriálovou tvorbu v uplynulém roce, nejspíš vás jednotlivé kategorie zase až tak moc nepřekvapí.… (více)

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

Nový seriál Vince Gilligana našel domov

25.09.2022

Vince Gilligan už by nemusel do konce života nic dělat a jeho místo na seriálovém výslunní by mu stejnak nikdo nevzal. Po kritických i diváckých hitech Breaking Bad a Better Call Saul je zkrátka… (více)

Reklama

Reklama