Reklama

Reklama

Bejvalka ze záhrobí

Trailer

Obsahy(1)

Max (Anton Yelchin) se chce rozejít se svojí manipulativní a vše kontrolující přítelkyní Evelyn (Ashley Greene), se kterou žije. Naštěstí pro něj zasáhne osud a Evelyn zemře při bizarní autonehodě. Uplyne pár měsíců a Max potká dívku svých snů Olivii (Alexandra Daddario). Nová romance se dostane do ošidné situace, když Evelyn vstane z mrtvých a trvá na pokračování jejich vztahu. (gegina31)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět, který nabízí potenciál pro zábavnou podívanou s nápaditými vtípky. Bohužel tento potenciál nebyl využit natolik, jak by si zasloužil a vznikla tak spíše průměrná zombie komedie, která se stěží vyrovná o rok dříve natočenému Warm Bodies, staré dobré Ruce zabiják a vůbec nemůže konkurovat peggově Soumraku mrtvých. Pokud jste některý ze zmíněných snímků neviděli, pak bych doporučil spíš některý z nich. Pokud jste je již viděli a máte chuť na podobně laděný, oddechový film, pak zkuste tento. 60% ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Nudně natočená komedie o bejvalce která je naprostá kráva a těšně před rozchodem jí přejede autobus a ona se vrátí z mrtvých. Zrovna ve chvíli kdy si náš hlavní hrdina co miluje horory nabrkne stejně smýšlející osobu. Je to prostě fajn, silně odpočinková komedie plná klišé, ale zaobalená do lehce hororvého hávu. Příběh příjemně odsýpá, hlavní hrdina je velký sympoš a celkově i přes nijakou režii se u toho příjemný pobavíte, ale zároveň si řeknete že jste si mohli pustit i něco jiného. Doporučuji všem co mají chuť na romantiku, ale chtějí u toho mít trochu hororu (bohužel skoro bez gore). PS: Tři hvězdy i za song co tam dali a který mám hodně rád ! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Evelyn (A. Greenová) je neuvěřitelně panovačná, majetnická a despotická žena, která je protikladem svého přítele Maxe. Zde ovšem pravidlo - protiklady se přitahují - zrovna nefunguje. Když se s ní Max konečně rozhodne na popud nevlastního bratra rozejít, zasáhne vyšší moc v podobě autobusu, jenž život Evelyn rázně ukončí. Jenže zasáhne ďábelská magie, kterou oba podcenili, a Evelyn se vrací zpět, aby si vzala, co jí patří. Zbavit se jí a být s krásnou Olivií, co se Maxovi připletla do cesty, nebude jednoduché. Zombie mají totiž rády hlavně mozek... Tak trochu variace na Smrt jí sluší se rozjíždí až po půl hodině s návratem mrtvé přítelkyně, okolo níž neustále krouží moucha. Další zajímavostí je, že zombie mají mnohonásobně větší sílu, než v předsmrtném životě, a tak Maxův boj na pěsti je předem odsouzen k nezdaru. Celkově chybí snímku více šťávy, i když na krev samozřejmě dojde, vtipné je i dávení balzamovací tekutiny. Průměrná zábava místy zajiskří, potěší připomenutí Ramones a samozřejmě množství odkazů na řadu filmů v podobě plakátů, hudby i samotných ukázek (Planeta upírů, Jáma a kyvadlo, Tarantule, Plan 9 From Outer Space, Noc oživlých mrtvol, The Satanic Rights of Dracula, La frusta e il corpo, Putovala jsem se Zombií a mnoho dalších). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film vzniknul v roce 1989, měl by tu 75% a lokální sebranka nedomrlých paniců by tu onanovala uctívačná moudra.Hle, bohužel si výtečný Dante natočil přesně ve svým osobitým stylu takový peckový film v roce 2014, zdejší panicové se u toho znuděně ukájeli na svém šestkovém ajfónu, kde právě drtili aplikaci ''Jak zbalit holku a přitom zůstat nerdovským ichtylem'' a rozhodli se, že takovéhle svěží, vtipné a herecky příjemné taškařici jebnou odpad, protože se ve filmu jedná hlavně o romantiku a tak nechtěji být přeci slaboši a s hrůzou zjistili, že panici jsou stále.Dante sice vypadl z toho nejlepšího, co kdy uměl, ale jako důstojný návrat ke svému stylu poslouží tahle příjemná oddychovka skvěle.Anton Yelchin je mrtě sympaťák a Alexandru Daddario by chtěl zprznit snad i Ricky Martin i kdyby mu na záda dýchal Ian Thorpe.Nečekejte žádnou vybíjenou, ale opět příjemně vypointovanou dialogovku se sympatickým obsazením.Za mě velká paráda.75%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Postupně snímek „Burying the Ex“ ztrácí náboj a ten vtip není nějak skvělý, možná se úplně přestanete smát, ale já jsem se u tohoto filmu stejně dobře bavil a užil jsem si ho, jak jsem tak nějak očekával. Tohle je prostě typ filmu, který mě baví. Žádné velké umění, ale snaha i z celkem jednoduchého scénáře natočit něco, co bude diváka bavit. A mě tohle prostě bavilo. Ti mladí herci jsou fajn. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • V 11. minutě se mihne dodávka stěhovací firmy Romero & Sons (Moving co.), což je odkaz na slavného hororového režiséra a scenáristu George A. Romera. (Petsuchos)

Reklama

Reklama