Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (18)

Trailer 7

Recenze (81)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Už ohranejší lego film a žiaľ najslabší. Kvalita padla a celkovo je film určený mladšiemu publiku. Jackie Chan na začiatku poteší ale dej je taký chaotický že aj to dieťa zabudne o čom to vlastne bolo. Zhrniem to len že ide o klasickú zápletku zlého otca a jeho strateného a nechceného syna. Radšej deckám pustite Batmana či prvý Lego MOVIE. Ninjovia však tiež možu zaujať no väčšinu neosloví. 2* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Je to lepší jako Lego Batman, ale zase ne o moc. Celý film se vyšťaví zhruba v prvních 20 minutách (nepočítám filmové scény ty stojí za hovno jako v Lego příběhu) pak to jde do kopru. Pochválit se dá hudba ,jedna humorná scéna ( s tou rukou) a cca 3 podařené vtipy + ta kočka . Jinak je to těžká bída. Na celé sérii Lego se podařil jen Lego příběh Hraček zbytek už je těžká bída. Jo a abych nezapomněl nevěřte trailerům ta scéna ze svatby na kterou jsem se hodně těšil tam ani není to samé ta scéna jak parkují v docích. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento film mal so seriálom ozaj veľmi málo spoločného a čakal som, že trošku nadviaže. Každopádne zopár hlášok celkom zdvihlo kvalitu, ale okrem animácií a celkovej radosti z lego postavičiek, nemožno hovoriť o nejakom kultovom zázraku. Mám pocit, že tieto lego filmy pomaly začínajú strácať tempo. 50 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chápete, kam tým mierim?“ – „Nie.“ Musím dať len 40%, lebo kým Lego príbeh a Lego Batman ma bavili tak na 60%, Ninjago ma bavilo o dosť menej. Oceňujem, že nejde o nudný origin, ale že partia superhridnov, chrániaca mesto, je od začiatku už vytrénovaná, pokope a nejaký čas v aktívnej službe. Ale aj tak je to dosť nuda a prekvapivo to nevylepšila ani krátka minutáž. Smršť gagov nie je až taká vysoká, ako po minulé dva razy. Síce sa mi páčilo, že sme sa opäť dočkali žralokov (hoci tentokrát bez lejzrov, škoda), ale to je málo. Zvláštnym nápadom sa opäť ukazujú byť „hrané“ vsuvky. Myšlienka o sile vzťahu otec/syn alebo tímovom duchu je veľmi prastaré klišé, ktoré by muselo byť spracované oveľa zaujímavejšie, aby neotravovalo. Postavy vcelku ľahostajné. Potešili hlášky („Asi to nefunguje“, „Príde mi to ako naschvál.“, „Ty nie si môj syn, môj syn bol plešatý a nemal zuby.“) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Platí prakticky to stejné co jsem napsal minule u Lego Batmana. S tím rozdílem, že už jsem ani moc nečekal že by mě dokázalo tohle Lego nějak pobavit. Jackieho Chana jsem viděl dvakrát po sobě a trošku mě mrzí, že o něm vím jak moc je vášnivým Číňanem. Tohle mě kdysi v době Police Story absolutně nezajímalo a na jeho kaskadérské estrády se mě tudíž koukalo lépe. Příští Lego pokud vznikne, tak zřejmě už pouze s minimálním rozpočtem. Nápady došly. 55% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Lloydovy v mobilu zní úvodní znělka z Ninjago (2011) animovaného seriálu. (LordArthas)
  • Film mal premiéru vo Fox Theater vo Westwood Village, 16. septembra 2017. (LuiCJ)
  • Témeř pokaždé se na konci filmů Jackieho Chana objevují nepovedené záběry. Tuto tradici tvůrci zachovali i u tohoto snímku. (CrypzzXD)

Související novinky

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Lego filmy berou kina útokem

Lego filmy berou kina útokem

08.08.2014

Studio Warner Bros. včera oznámilo data premiér pro devět nových comicsových filmů a dvě „filmové události" (spekuluje se o tom, že jde o první dva díly potterovských Fantastických zvířat). A pauzu… (více)

Reklama

Reklama