Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

campix 

všechny recenze uživatele

Je až zarážející, že tahle věc už má tři pokračování. Jedno se Sharknadu ale nedá upřít. Chvilkami jsem se opravdu královsky bavil. Samozřejmě Vás tu nečeká po filmové stránce nic zajímavého. Není tu kvalitní příběh, obsazení ani efekty nejsou dobré. Hloupé to je neskutečným způsobem. Na druhou stranu se správnými lidmi a se správným množstvím alkoholu jde o legendární záležitost. A opravdu epičtější konec jsem snad ještě nikdy neviděl. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Oh Hell Yes!" chtělo se mi nadšeně zařvat, když jsem při zjištění existence čtvrtého dílu Sharknada zároveň zjistil i to, že jsem ještě neviděl trojku. No a... No co bych měl vyprávět, TO se musí vidět. Začátek s Bílým domem mě uvedl do mírně euforického a halucinogenního stavu, ve kterém jsem pak strávil i celý zbytek filmu, takže můj názor samozřejmě nemůže být objektivní. Scénář tentokrát dosáhl nového vrcholu fantasmagoričnosti a servíruje všemožné špeky a hlášky tak frenetickou frekvencí, že ubohý divák je ze vší té megašílenosti brzy tak otupělý, až mu začnou přicházet na mysl kacířské myšlenky typu "no ta jednička a dvojka byly lepší", nebo "ta Zieringova dcera je ale fakt hnusná pizda", nebo mu začnou trochu vadit věci, které mu v jedničce a dvojce nevadily (třeba příliš "vyzoomovaný" obraz). Ale v oné temné chvíli pochyb se na scéně jako deus ex machina zjeví starý dobrý Hasselhoff se starým dobrým utajeným raketoplánem, pomocí kterého se to se synem rozhodnou naprat z orbitu obřím gigalaserem přímo do sharknada, čímž děj nabere nové grády. Ale pozor na žraloky ve vesmíru! Uff... Pátá za kulervoucí a extrémně haluzní poslední čtvrtinu, při které je divákův mozek nemilosrdně katapultován až někam za hranici exosféry. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli druhý díl byl příjemně přehnanou parodií ( i když ani tak to tedy nebylo nic moc), tak tohle je užvaněnější a nudnější. Prostě jde jen o sled scének - žraloci útočí na Bílý dům, na vojenskou základnu, vodní park v Orlandu, zábavní filmový park (který se ale nachází jinak v Los Angeles, ne Orlandu), na závody NASCAR... a to vše, až na scénu s americkou vlajkou na začátku, v podstatě bez vtipu, nadhledu, tak nějak otrocky a upachtěně. Nelíbilo, měli zůstat u parodického nádechu. Tohle je chvílemi zbytečně nechutné, a těch reklam v obraze! Jo, a když jsem si řekl, že se děcko určitě narodí ve vesmíru, tak jsem se netrefil jen o trošku. Ach jo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mě nejzábavnější díl. Začalo to atakem DC, kde v Bílém domě Fin zrovna přebíral Řád zlaté motorové pily, když v tom tam vtrhli žraloci. Potom se to trošku zaseklo a zdálo se, že létající paryby už nemají co říct. Pak ale nastoupil Hasselhoff a Ferrante posunul hranici absurdity ještě dál než k nebeským výškám. U závěrečného přistání v žraločím modulu a porodní scény jsem se smál, až mi slzy tekly. Z principu dávám odpad, ale je to prča. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • Natáčelo se v amerických státech Florida a Kalifornie. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama