Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, moderní především, které ani skvostné herecké obsazení z (pod)průměru vytáhnout nedokáže. Film sledujete, neuráží vás, ale po projekci jediné co si řeknete je: "Proč jsem na to vlastně koukal?". Zbytečnost, která nežije, ale události se v ní dějí proto, že to tak Melfi napsal. Respektive opsal... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Going In Style" je presne ten typ komédie, akú som už dávno nevidel. Kedysi ešte v čase 80s a 90s nepotrebovali byť filmy pre to, aby nás rozosmiali vulgárne alebo sprosté. Stačilo len mať nápad a potiahnuť ho v správnych možnostiach. A vybrať do hlavných rolí Freemana, Caina a Arkina bolo absolútne vynikajúce. A musím povedať, že aj spôsob, akým je film režírovaný a spôsob, ktorým sa nás snaží rozveseliť nie je najhorší. Chápeme motívy, film nikdy neprestrelí, nikdy nemám pocit, že sa nesnaží a hlavná trojica je absolútne vynikajúca. Spolu im to ladí. Nie je to síce film, z ktorého človeka odpadne nad jeho genialitou, ale rozhodne je to príjemnou komédiou, ktorú odporúčam vidieť. Už len čisto z dôvodu, že uvidíte troch skutočne talentovaných 80-tnikov spolu. A čo je zlé na niečom takom? Hodnotenie: B ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ve skrytu duše jsem doufal, že trio dědků zapomene na artrózu, v čemž jim snad pomůže kamarád Alzheimer a rozjedou poslední respektive jedinou loupež ve velkém stylu. Bohužel těmto komediím se senilním ansámblem asi není přáno, neboť to vždycky dopadá víceméně špatně. V 96 minutách se objeví cca 3 skutečně vtipné scénky a jinak kromě nudné přípravy na loupež, která ač provedena celkem chytře, nenabídne film zhola nic. Možná by pomohlo, kdyby si dědoušové promítali před natáčením Heat :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME TŘI STARÝ DĚDCI. KDYŽ VYLOUPÍME BANKU A VYJDE NÁM TO, PROŽIJEME DŮCHOD DŮSTOJNĚ. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ NÁS CHYTÍ, DOSTANEME POSTEL, TŘI JÍDLA DENNĚ A LEPŠÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI, NEŽ MÁME TEĎ...“ /// Film na pohodu. Ftipný dědkovský dialogy, nostalgický obsazení (pobaví i štěky Christophera Lloyda)…, navíc dlouho jsem u žádný loupeže nebyl tak napnutej a zároveň vysmátej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám prachy a na šoustání už jen vzpomínám. 2.) Hledám film pro kluky z důchoďáku. 3.) Thx za titule „majo0007“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Len by ma zaujímalo, ako sa pri sledovaní musí cítiť dôchodca, ktorý sa potýka s podobným pálčivým problémom, ako hrdinovia tohto snímku. Ponoriť sa do toho a rozpitvať to do dôsledku, bude desať odpadov! málo. S rovnakým námetom sa núkalo ísť inou cestou, kráčať v objatí iného žánru. To by bola katarzia... Ale veď dobre, nech sa páči - Hollywood. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • V USA film za první víkend docílil čtvrté nejvyšší návštěvnosti, kdy vydělal 11,9 milionů amerických dolarů. (inachisio)
  • Producenti po scenáristovi Theodoru Melfim původně chtěli, aby scénář předělal a upravil příliš pozitivní konec, ale autor si stál za svým. (inachisio)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama