Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (399)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Museli být hodně mladí a fit. Vystřílel jsem do nich celý zásobník a stejně se všem kulkám vyhnuli." Tak tři důchodci, kteří nedokázali ukrást ani suroviny na gordon blue ze sámošky, ukradli miliony z banky. To by bylo tak skvělé, kdyby to byla parodie, ale ono je to asi míněno vážně. Takže za mě palec nahoru za kritiku toho, jak je v USA snadné rozpustit penzijní fond, za zábavný útěk po krádeži v obchodu a za důchodcovský sex. A ten zbytek, tedy stáří, nemoci, rodinné hodnoty a FBI, mě spíše rozesmutněl než pobavil. Jdu se podívat na Zákon a pořádek, tam se ty případy řeší rychleji. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Když jsem spatřil tolik skvělých herců a červené hodnocení, zajásal jsem. Konečně nějaká fajn komedie po dlouhé době. Avšak ouha. Místo třeskuté zábavy a bujarých vtípků jsem obdržel políček v podobě nudné a loudavé rádoby komedie, která rozhodně nebyla tím, co jsem toužil dostat. Zabřednutí do tak bahnitého průměrna dávám za vinu scénáristům, kteří patrně nevěděli, kdo bude v tomto kousku hrát, jinak by snad dokázali využít potenciál hereckého obsazení daleko líp. Běda mi, až budu příště bláhově věřit hodnocení většiny. 50% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní trojice, které není těžké fandit. Dobře herecky obsazené, příjemný film s nepřetaženou stopáží, který bez hluchých míst plyne až ke geniálnímu závěru. Dostala jsem od filmu přesně to, co jsem čekala. Možná jen trochu nevyužité po vtipové stránce, dalo se tam toho nasázet víc, ale pobavila jsem se i tak. Absolutním vrcholem filmu je krádež v obchoďáku. 4* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tři staříci si potřebují obstarat prostředky na důchod a inspirací jim přinese bankovní loupež, která se samosebou vydaří. Je vždy fajn vidět tuto starou gardu, jen škoda, že dvě třetiny filmu se nese ve vlažném tempu. Scénář hercům příliš nepomáhá se rozjet do vyšších obrátek a místy některé utahané dialogy, pasáže nudí. poslední půl hodina dostává naopak rychlý spád, který filmu prospívá a když si člověk odmyslí velkou jednoduchost a banalitu vyústění závěru, je to docela fajn. Nicméně si nemůžu pomoci, že jsem s tímto obsazením dostal prostě málo muziky.......5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakou by dnes už v kinech bohužel asi málokdo čekal. Skvělá ústřední trojice i ostatní postavy, vtip za vtipem (zdaleka ne všechny si berou na paškál stáří nebo nemoci) a přitom zároveň lidsky citlivý příběh, rozumná stopáž, výtečný soundtrack a hodně režijního hračičkování, díky kterému to všechno má spád od začátku do konce. Navíc se příběhu podařilo vyhnout několika nejvousatějším klišé (a když ne vyhnout, tak je velmi vtipně shodit), čili já jsem jednoznačně spokojený a musím říct, že takhle dobře jsem se před velkým plátnem už dlouho nepobavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 30. března 2017 v SVA Theater v New Yorku. (BMW12)
  • Původně měl mít film americkou premiéru 6. května 2016. Nakonec ji ale studio Warner Bros. přesunulo až na 7. dubna 2017. (PaTeXx)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama