Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Nie že by to nebol vykonštruovaný vianočno-vzťahový klišovitý doják, ale niet dôvodu nestráviť s ním nejaký ten čas, a zvlášť vhodné je to tesne predtým, ako človek ide na sviatky navštíviť rodinu... (Teoreticky) tým totiž môže zabrániť okamžitému spusteniu kolotoča krvavých hádok, vzájomných výčitiek a triumfálneho odhaľovania pokrytectva, plných pocitov stiesnenosti a napätia, hnevu, sebaľútosti a zmaru dobrých úmyslov... Je tu plno krásnych drobností a príjemných scén, a okrem iného tým môžem sláviť narodeniny svojho brata, ktorého som práve kvôli takejto povahe našich rodinných vzťahov nikdy nevidel... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna rozvětvená rodina se na Štědrý večer schází u jednoho stolu. Ale než se sejde, divák má možnost sledovat jak probíhá celý Štědrý den u každého ze členů této rodiny. Snaha o napodobení nedostižné Lásky nebeské je zde patrná, ale neřekl bych, že tento film je nějak špatný či neoriginální. Spíše trpí tím, že tvůrci nedokázali jednoltivé postavy dostatečně divákovi prodat a nedokázali jim vymyslet nějaké zajímavější příběhy, které by ospravedlnily jejich účast na plátně. Vlastně jedinou zajímavější dějovou linií je příběh z letištní haly, kde atraktivní Olivia Wilde narazí na sympatického vojáka. To je příběh, který si rozhodně zasloužil své odvyprávění, a který celý film vlastně i docela pozvedává. Jinak je to ale o vztazích, o hledání sebe sama, o tápání, prostě to vypadá během filmu všelijak, jen to nevypadá na šťastné a veselé. A právě i to paradoxně oceňuji, protože rozjuchaných vánočních filmů plných rozzářených ksichtů existují kvanta. Ale vánočních filmů na vážnější notu zase tolik není. Výsledkem je tedy z mé strany mírně nadprůměrné hodnocení, protože film jako jednohubka před Vánocemi byl pro mě rozhodně stravitelným soustem. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Množstvo nezaujímavých a podivných dejových línií poskladaných do striedavo funkčného a nefunkčného celku, kde sa nakoniec všetky vážne problémy a traumy vyriešia samé - pretože Vianoce. Ak sa Jessie Nelson snažila o americkú odpoveď na Lásku nebeskú, tak jej to veľmi nevyšlo. Jediným ozaj svetlým bodom je iba vynikajúca línia Eleanor a Joea v podaní Olivie Wilde a Jaka Laceyho, ale tí mali žiariť v samostatnom filme. ()

moviechecker 

všechny recenze uživatele

Ak si chcete zničiť Vianoce určite zájdite v predvianočnom čase na tento depresívny snímok, a ak si to chcete užiť poriadne tak choďte rovno na Štedrý deň. Neviem kto z dvojice Jessie Nelson či Steven Rogers je väčší Grinch, ale predpokladám, že druhý menovaný. Pustiť takýto film v predvianočnom čase, by si zaslúžilo aspoň verejnoprospešné práce. Šli sme do kina užiť si komédiu a nabudiť sa trochu tou nadchádzajúcou atmosférou no namiesto toho sme zízali na odpad a depresiu. Takže Steve a Jessie ako vravela ta VAša malá holka: You are such DICKs. Takže drahí amíci nabudúce si také šity púšťajte pred valentýnom a neberte nám radosť z Vianoc. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)

Reklama

Reklama