Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že kolem Vánoc lidi stráví skoro všechno. Ale to neznamená, že můžete do bramborového salátu nacpat, co vás napadne. Naopak, když ho uděláte přesně tak jako vždycky, nebudou výhrady. Tady místo aby se tvůrci drželi osvědčeného receptu „rolničky-humor-patos“, pokusili se o umění, a na to je o Vánocích minimum prostoru, do kterého se u většiny našinců vejde jen Popelka a Rybovka. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Vánoční komedie, které chybí jak sváteční atmosféra, tak jakýkoliv nadhled a vtip. Přísnější měřítka snese pouze dějová linka Eleanor a Joea (Olivia Wilde a Jake Lacy), která by snad zasloužila i samostatný film. Jejich dialogy jsou až na další občasné světlé výjimky tím jediným, co Love the Coopers nabízí. Další důkaz o tom, že samotné obsazení dobrý film nedělá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá Lásce nebeské něco vyčíst, tak je to fakt, že se jí snaží řada režisérů napodobit a většinou to dopadá tragicky. Tak jako v tomto případě. Tady to naštve o to víc, že Nelson měl k dispozici naprosto vynikající casting, ale zbabral to téměř ukázkově, ačkoliv tohle muselo vypadat blbě už na papíře. Víceméně je to jen snůška sladkobolných keců se zoufalou snahou o nadhled a s obří dávkou klišé. Špatné. 10% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho něco naprosto odlišného a něco horšího, takže jsem s výsledkem hodně spokojená. Ráda jsem si zase připomněla Vánoce, je to hodně podobné filmu Na sv.Valentýna, až na to, že tady je několik příběhů, které se nakonec spojí v jeden jediný a navíc bylo úžasné vidět pohromadě tolik skvělých herců. Velmi příjemný, dojemný a vtipná vánoční film, u kterého jsem se bavila a dojala. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama