Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film, spojenie Vianoc, drámy a komédie nie je práve najšťastnejšie riešenie. Vo filme bolo vidno, že niekedy asi ani autori nevedeli, čo z toho chcú mať. Či vianočnú komédiu na štýl Lásky nebeskej ( pozorný dívák si isto všimol podobnosť mnohých scén) alebo z toho chceli smutnú drámu. Čo sa týka deja - ten bol celkom klasický, scenár tuctový. Herci boli vynikajúci, nikto ma nesklamal. Mám rád filmy s "komentátorom" celkom to fungovalo aj v tomto filme. Mám však veľmi zmiešané pocity, niečo mi tam chýbalo. PLUS: soundtrack, vynikajúca kamera ( fakt výborné zábery), sympatickí herci, dobré výkony, atmosféra vianoc. MINUS: akýsi nesúlad medzi komédiou a drámou, nevyťažený potenciál...po ďalšom zhliadnutí mením hodnotenie na 80% ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers? Impossible. Tuto ponuru melancholiu by za vianocny film neoznacil ani clovek, ktory sa chysta natiahnut si slucku. Nevyrazne a neprijemne postavy, ktore posobia dojmom, ze sa na placi objavili len z donutenia. Steve Martin so svojim slabym monotonnym hlasom musi byt jednym z najhorsich naratorov v historii. Cely film sa vsetci utapaju v sebalutosti, aby v poslednych piatich minutach kazdy prisiel k osvieteniu a najdeniu vnutorneho pokoja. Po dopozerani do konca sa citim ako masochista. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Trable o vánocích se jeví jako standardní rodinná komedie plná takových těch obyčejných starostí. Film, jakých je natočeno už plno a nic nového nepřináší. Tím tenhle snímek bezesporu je, nebo se tak aspoň tváří, než začnete odhalovat jednotlivé charaktery a jejich osudy. Najednou zjistíte, že tohle všechno dobře znáte, že všechno tohle máte kolem sebo nebo to sami na vlastní kůži zažíváte dnes a denně. Ve filmu je sice pár dobrých zvonků, ale mnohem víc je to opravdu drama o mnoha úrovních. Autor důmyslně použil model velké rodiny o vánocích, takže na relativně malé ploše za krátký čas servíruje velké množství ne úplně šťastných osobních příběhů, které jsou ve vzájemné a neustálé interakci. S postupujícím časem jsem začal propadat v solidní melancholi a i když celý příběh končí konvenčním happyendem a velým rodinným usmířením, tu pachuť depresivního nádechu ze sebe nemůžu setřepat ani po týdnu. Obávám se, že se tvůrcům podařilo natočit něco, co ani nechtěli... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten klasický vánoční filmy, kdy má rodina trable, většinou mezi sebou navzájem, ale nakonec to skončí tak, že jsou všichni šťastní. Takový ten obrázek o nevyrovnaných magorech, kteří se alespoň na jeden den v roce dovedou srovnat. Ale to herecké obsazení se mi líbilo natolik, že mě to i chvílemi bavilo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)
  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama