Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro děti to nebylo špatné. Ale když se tak nad tím zamyslím, tak ani dospělí by se u toho nemuseli nudit. Jediné, co bych tomuhle filmu asi vytkla by byl příliš urychlený konec, alespoň tedy podle mého čtrnáctiletého bratra. Mi se film líbil takový, jaký byl. Jasně, už to není to, co byly díly předchozí, ale divák se i tady výborně pobaví. Některé hlášky mě fakt dostávaly a byla jsem ráda, že bylo kino v tenhle čas téměř prázdné. Grafika i děj byly tentokrát opět skvělé a já marně uvažuju, co mám ještě do komentáře napsat. Každopádně film se mi líbil, nic nepostrádal a i s českým dabingem obstál velice dobře, proto jej víceméně doporučím, každému se může něco nepozdávat, tak proto jenom to víceméně. Já hodnocení ani teď ubírat nebudu a hodnotím stejně, jako u předešlých dvou dílů. Tedy pozitivně a nadprůměrně. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation je animák, ktorý vcelku trefne vystihuje hláška jednej z postáv: "Bože, to je blbosť." Prvý Hotel Transylvánia príjemne prekvapil. Dvojka mnoho zapamätovania hodného neponúkla, však napriek tomu zarobila takmer 500 miliónov dolárov. A to s o niečo nižším rozpočtom, ktorý bol v prípade trojky ešte razantnejšie zoškrtaná, čo sa premietlo v prvom rade na nudnom, neprepracovanom a napospol jednofarebnom zadnom pláne vo väčšom množstve záberov. Prakticky to isté postihlo Oblačno, miestami fašírky 2 a nebolo to dobré. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation si úplne nepomáha ani tým príbehom. Tretí diel nedosiahol ale priemerných kvalít a už teraz je v kategórií zabudnutých animákov. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tuhle animovanou značku já mám rád. Už od jedničky a viděl jsem je spolu s dvojkou několikrát. Perfektní animace od Sony, vkusný příběh, skvělý humor a rád se u toho pobavím. Je trojka stejná. No ano je. Vyměnila Hrad za loď a jede se pařit do Bermudského trojúhelníku. Parta Draca je opět v plné polní a i na moři je s ní sranda. Tentokrát se Hrabě Drákula konečně odváže a zamiluje se. Kapitánka lodi však ne zcela opětuje jeho city a naopak skrývá jedno děsivé tajemství. Musím říct, že jsem se trošku bál, zda tahle série už nedohrála. Kupodivu ne, a já si moc užil i třetí díl. Ten humor a ústní přestřelky mě baví. zvlášť v týhle animaci a téhle partě. Za mě super, i když vnímám pokles oproti jedničce a dvojce. Přesto povedené pokračování a dle mého soudu nedělá trilogii ostudu. Stále je to prča a já jsem si to užil. Finále je už jen ujetější, než bych čekal. (75 %) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama