Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po dvojce která se moc nepovedla se tohohle pokračování ujal sám mistr parodie David Zucker a ta změna stylu je patrná a rozhodně k lepšímu. No a pokud dobře znáte jeho režijní rukopis a sedí vám tak je o dost pravděpodobnější, že se budete bavit víc než u druhého dílu. Trapný a nechutný vtipy ubyly a nahradily je ty čistě parodický střílející si z konkrétních filmů. Samozřejmě, že svůj tvůrčí vrchol už má Zucker za sebou, ale povedlo se mu tuhle sérii jakž takž nastartovat po tom co to vypadalo, že další pokračování už nemá smysl. Jenom ten Charlie Sheen mi přišel nevyužitý a znuděný jak kdyby ho to ani moc nebavilo, ale co už ušlo to.60% ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Psy sa chovajú čudne.“ V porovnaní s oplzlým originálom a nechutnou dvojkou je to návrat k starým dobrým parodickým časom. Nič-menej klasik David Zucker (BLÁZNIVÁ STRELA, PRIPÚTAJTE SA, PROSÍM!), hoci je na režiséra paródie stokrát lepšou voľbou, ako bratia Wayansovci, sa často zadýcha aj napriek tomu, že čistá minutáž (bez záverečných titulkov) je len podozrivo skromných 72 minút (scenár sa prepisoval počas nakrúcania, čoho dôkazom je bonus na DVD s alternatívnymi scénami, ktorých je DOSŤ a líšia sa od toho, čo sa dostalo do "oficiálnej" verzie). Niektoré scény (oživovanie mŕtvoly, Michael Jackson, prepolenie manželky, šerifkin klobúk) stoja zato a nesklamú ani osvedčení Charlie Sheen a Leslie Nielsen, no na Zuckerove staré bomby sa to nechytá. P.S. Trojka si berie na mušku predovšetkým ZNAMENIA, 8. MÍĽU a KRUH. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po slušné jedničce, vyditelne a dost okázale slabší dvojce přichází trojka, která má s oběma díly společný maximálně název. Snaha o comeback Charlie Sheena a Leslieho Neelsona se nezdařil a Pamela si zase jednou za dekádu střihla miniroličku, kde ukazuje proč je u pánů oblíbená(u mě ne). Režie je o ničem a scénář je totální slepenec všeho co se v televizi oběvilo za posední 3 roky a dohromady to dává stejný smysl jako Shyamalan točící komedii s bandou pubertáků a americkým koláčem. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Cindy (Anna Faris) a Brenda (Regina Hall) sú jediné postavy, ktoré sa objavili v tomto a aj v dvoch predchádzajúcich dieloch série. (rador)
  • Vlajka na prezidentovom (Leslie Nielsen) aute je červená s bielimy hviezdičkami, no o niečo neskôr je modrá s bielimy hviezdičkami. (DonParegio)
  • Natáčelo se od 12. března do 16. července 2003 v Kanadě a ve Washingtonu (D.C.) v USA. (Varan)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama