Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Polednakova uz skoncila s reziou, ale este napisala knihu, ktoru sfilmoval Jan Pachl. Ten mi tiez hovori hovno, teda zase pardon, ja som sa pomylil, a chcel som napisat ze neviem o koho ide. Kazdopadne ako pise Tosim je tam badat Polednakovej reziu. Tymto myslim, ze sa Polednakova s filmom uz asi navzdy rozlucila, napokon k tej 80 -ke ma sakra blizko : 30 % ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Pokus o detektivní komedii, přičemž na komedii je to málo vtipné (skoro vůbec) a na detektivku hrozně předvídatelné (rozuzlení zápletky jsem uhádl už při první scéně, heč). Spousta zbytečných nebo nevyužitých postav a motivů, řada režijně odbytých scén, trapné pokusy o humor, několik starých otřepaných anekdot (somálský Mikuláš). Z herců zaujme jen Čermák a Postránecký ve své (doufejme, že ne) poslední roli. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Film sice disponuje poměrně kvalitním obsazením na jedné straně - P. Řezníček, H. Čermák, E. Holubová, L. Vaculík, V. Postránecký, na druhé poněkud zvláštním, když E. Kočičková hraje učitelku a objeví se zde i Těžkej Pokondr. Docela se povedl scénář, ale řada nejspíš původně zamýšlených komediálních scén spíše působí úsměvně až trapně. Chvílemi je film i na komedii poněkud fraškoidní. Silná není ani závěrečná píseň. Celkově je film slabý. ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

25 minut v kině a útěk domů. A to lehčím žánrem nijak neopovrhuji, naopak. Nemusí být každý den Bertolucci, mimochodem čest jeho památce a budiž mu lehká zem. Tohle byla vážně tragédie, pak se světe div, že když se Jiří Langmajer promění v Aničku Polívkovou, lid se královsky baví a hvězdičkama nešetří. A já říkám: po zásluze. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obávala, že se budu muset zase jednou brodit odpadem. K tomu naštěstí nedošlo. I když se tu mele páté přes deváté, úplný průšvih to není. Některé vtípky sice balancují na hraně trapnosti, ale docela mě pobavil vlasatý vousáč Hynek Čermák nebo rozvrkočený Pavel Řezníček. A třeba takový Lukáš Vaculík toho vtíravého slizouna zahrál fakt skvěle. Navzdory všem předpokladům se filmu Jana Pachla nedá upřít vánoční atmosféra. (45%) ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • „Ten, kdo tě miloval je vánoční komedií, netradiční detektivkou i rodinným filmem, na který se může dívat kdokoli, od pětiletého špunta až po osmdesátiletou babičku. Na své by si měli přijít jak milovníci detektivky, tak lidé, kteří mají rádi české herce, a zároveň ti, kteří mají rádi dobrý film. Myslím, že Ten, kdo tě miloval, je opravdu výborný film,“ tvrdí režisér a scenárista filmu Jan Pachl. [Zdroj: novinky.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama