Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotit seriál před 5 lety,dal bych nejspíš ***** jenže nedávno jsem s hrůzou zjistil,že většina mých srdcovek z dětctví,je neskutečně imbecilní.U kroku je to vlastně jednoduché...nalajnovanej scénář,podle nechutně dané předlohy...začne příběh,něco se lehounce řeší,pak se zasmějete Kouďákoj,pak se chvilku nudíte a pak bum...Moralitka jako prase,výchovné kecy a sladká rodinná obětí...bud a minutu se smějete Kouďákoj a konec.Ono to je vlastně stejná moralitní zvratka jako Beverly Hills,jen se schovává za líbivou fasadů,jenže pod ní je to plesnivé a smrdí to.Tři ale jen z úcty,někdy myslim i naodpad,hlavně při poslouchání Carol,mít takovou matku tak ji zabiju nebo vojedu,hrozný! :-) ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Seriál si od začátku drží velmi slušné tempo a i když jde o příběhovou bídu, sympatické postavy leccos zacelí. Hlavním problémem jsou ty pasáže, kde se mluví vážně a násilně vpasované morální ponaučení má takovou kazovou rozsáhlost, že i dobře rozjetou epizodu dokáže nemilosrdně srazit do těch nejblbějších vod. To se radši nezmiňuji o posledních řadách, kde už není vidět Codyho a nahradí ho debilní Frantík Jean. Frank jakožto úhlavní osoba je asi největším plusem seriálu společně se sarkastickou Deynou. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdo si ještě pamatuje nedělní podvečery na ČT1 strávené s tímhle seriálem o poněkud početné a víceméně nesourodé rodince Lambertových-Fosterových, určitě mi potvrdí, že je to skvělá zábava nejen pro děti. Vím o čem mluvím, protože jsem vyrůstal "spolu" s hlavními hrdiny a stírací hlášky, obzvlášť ze strany mojí oblíbenkyně Dany (která opravdu s věkem zrála jako víno, co do vtipu i do krásy) jsem si naplno užil až teď, při opakování. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Můj největší hrdina rodiných amerických sitcomů a jedna vůbec z nejlepších postav seriálů Cody Lambert alias "Kouďák", který se nezapomenutelně a navždy vryl do mojí paměti, díky jeho odchodu a náhrady za Jean-Luca, pro mě seriál ztratil svůj třpyt a tím pro mě i jediný důvod koukat na Krok za krokem. Morální a propagandistické vsuvky jsou obrovským mínusem tohoto sitcomu a není možné si jich nevšimnout. Čtyři hvězdy za Coudyho. 70 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Šesť sérii sa uvádzalo meno predstaviteľky ambicióznej Dany Staci Keanan s mäkkým I. Potom sa zmenil pravopis jej krstného mena bez toho, aby to niekto niekedy vysvetlil. Zo Staci Keanan sa tak v siedmej sérii stala Stacy Keanan. Neskôr sa počas svojej kariéry vrátila opäť k pôvodnej forme, takže "Ypsilónová záhada" zostala aj naďalej zakrytá rúškom tajomstva. (Raccoon.city)
  • Patrick Duffy (Frank) se vrátil do seriálu Dallas (od r. 1978) na základě dohody se společností Lorimar/Warner Bros., že po skončení seriálu Dallas bude obsazen do dalšího seriálu. Tímto seriálem se nakonec stal Krok za krokem. (Roby)
  • Zábavný park, který můžete vidět v titulcích, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles. (Handle)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama