Reklama

Reklama

Přichází Satan - Procitnutí

(TV film)
  • Česko Omen IV: Procitnutí (více)

Obsahy(1)

Damien Thorn je mrtvý, ale věštba o příchodu antikrista se znovuzrodila v podobě dívky jménem Delia, kterou adoptovali Gene a Karen Yorkovi. Když Karen zjistí, že se její dítě narodilo za zvláštních okolností, najme soukromého detektiva, aby našel Deliiny skutečné rodiče. Tím se rozeběhne série zvláštních nehod a Karen začne všechny podezřívat ze spiknutí proti ní. Nakonec se rozhodne zjistit o své dceři pravdu sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

Harvey Bernhard, ktorý stál produkčne za celou sériou Omen, chcel 10 rokov po jej skončení vytrieskať ešte nejaké peniaze, podojiť námet a jeho potenciál a tak dal dokopy najhorších a najpríšernejšie hrajúcich hercov v histórie kinematografie, dal príbeh napísať nejakému neskúsenému "pisálkovi" a réžiu zveril poloamatérom, ktorý dovtedy zrejme naozaj nič poriadne nenatočili a urobil túto zlátaninu, ktorá sa priživuje nehanebne používajúc niektoré trademarky a hlavne geniálne hudobné motívy jerryho goldsmitha pôvodného (a jediného dobrého) prvého dielu. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úplne ukážkový príklad toho najhoršieho druhu pokračovaní: poloremaku, ktorý je vystavaný na tej istej synopse ako originál, len s obmenenými postavami. Z totálnej bezbrehej bezfarebnej nudy to vyťahuje len bizarný chorál pouličných zombies a jedna zmienka Damiena Thorna. Inak to je niečo ako Postrach Denis, či Ten chlapec je postrach, len s pár vraždami. Viem si to predstaviť prestrihané na rodinný film. Napriek tomu, aké hrozné filmy boli Omen 2 a Omen 3, Othenin-Girardovi sa podarilo v sérii Omen to isté, čo v tej dobe v Halloweenskej sérii: nakrútiť najhorší film ságy. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, tohle je ale fakt už peklo. Rekapitualce předchozích, podobných či souvisejících dílů. 1. Přichází Satan! (1976) - 80% = **** 2. Damien (1978) - 65% = *** 3. Omen 3: Poslední střetnutí (1981) - 36% = ** Takže třetí film fakt slabý, ale toto je peklo. Vůbec to nepřipomíná předchozí díla, je to taková spíš parodie. Pár hororových prvků se najde, ale nemá to absolutně žádný respekt. Takže opravdu bída. Námět není nejhorší, ale ani na tu jednu hvězdu se to bohužel nechytá. Takže tento brak hodnotím na 6% = odpad! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic jiného představit, než že se chtěla televizní produkce na sérii náležitě přiživit. Jen kdyby alespoň přišla s něčím originálním. Nebýt malé zmínky o Damienovi, celý snímek by spíše vypadal jako restart či remake. Místo chlapce tu máme dívku a kolem ní se dějí události stejně podivné jako u Damiena. Nic víc, nic míň. Na televizi to však kupodivu není točeno zase až tak hrozně. Jen občas trhají uši příšerné telenovelácké dialogy a hlavně celkově příběh kazí předvídatelnost. Ale což, televize má alespoň co za malý peníz co vysílat a nějaký ten divák se vždy najde. P.S. To ten Antikrist má takto přeskakovat z generace na generaci do nekonečna? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze série Omenů, který odchází od myšlenky jednoho antikrista v podání Damiena Thorna a přechází k ďábelské podstatě ženy. Nejen, že hlavní postava není moc ďábelská, ale celý příběh ji moc nepomáhá a je příliš obyčejný. Snad již nebudou další pokusy v sérii a bude zakončena tímto debaklem. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama