Reklama

Reklama

Šmoulové

(seriál)
  • USA The Smurfs (více)
Animovaný / Rodinný / Fantasy
USA / Belgie, (1981–1989), 90 h 10 min (Minutáž: 12–23 min)

Tvůrci:

Peyo

Předloha:

Peyo (komiks)

Hrají:

Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss, Frank Welker, Michael Bell, June Foray, Hamilton Camp, William Callaway, Alan Oppenheimer, Alan Young (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(256)

Veselé příběhy malých, ale modrou barvou nápadných skřítků - šmoulů. Šmoulové si žijí svým bezstarostným životem, který jim věčně kazí zlý černokněžník Gargamel a jeho kocour Azrael, kteří jsou posedlí touhou pochytat všechny šmouly a sníst je... (wader)

Recenze (319)

klam 

všechny recenze uživatele

Malý modrý a dohánějící k šílenství (sedíte ve vlaku a najednou zjistíte, že si zpívate úvodní znělku;-)) I přesto, že jsem téměř dospělá nevynechám jedinou příležitost se na to podívat znovu. A vím, že nejsem sama;-) ()

Missfit 

všechny recenze uživatele

Možná mě všichni ukamenují, ale nikdy sjem Šmoulům nějak nemohl přijít na kloub. Pár dílů jsem sice viděl, a i když to bylo v mých dětských letech, nebylo to nic, co by mě jako pohádka nějak extra nadchlo. A ani s odstupem času nemůžu této legendární pohádce dát víc než 45%. ()

martina2898 

všechny recenze uživatele

Šmoulové jsou určitě i u dnešních dětí oblíbení. Já jsem se na ně také docela ráda koukala, ale teď už bych si je asi nepustila, proto jsem dala *** ()

macejo 

všechny recenze uživatele

Toto je seriál mojho destva. Každé ráno okolo siedmej som čakal na dalšie dobrodrúžstvá veselých malých modrých šmolkov. Nesmrtelný avatar! ()

Pepa21 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Šmouly??? To je přeci legenda mezi animáky a seriály vůbec!!! Dodnes to snad máme někde na VHS v šupletu u babičky, kde jsme se na to dívali! Parádní humor- skvělý dabing, komický padouch, tak to má být! ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál s úžasnou kresbou, která je příjemná i po tolika letech. :D na šmouly se ráda podívám i dnes ()

SJS 

všechny recenze uživatele

Na šmouly jsem koukal když jsem byl malý a měl jsem je rád. Uplynulo čtvrt století a koukáme na ně s mým synem každý den a líbí se mi ještě víc než kdysi. A tipnul bych si, že mezi dospěláky nás je víc. Perfektní seriál. Jo a jinak k té diskuzi s holkama u šmoulů, tak je tu ještě Šmoulí Babča, takže holky tam jsou tři :-)) ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Modří skřítkové - klasika už málem. Taťka Šmoula - já je z dětství ještě znám z polské TV, v době, kdy u nás šlo Jen počkej, Zajíci :-) ()

topol999 

všechny recenze uživatele

opravdu seriál mého dětství a dovolím si dokonce tvrdit, že se jedná o kultovní dětský seriál, který nezestárl ani po roce 2017. Jak se tu už několikrát zmínilo: jedna z věcí, která učinila tyto modráky nesmrtelnými, byl nenapodobitelný a kvalitně odvedený dabing. (Jasně, že mám na mysli ten původní). Dovedete si někdo představit Gargamela bez hlasu Jiřího Císlera?? To, co vyrobila TV Barrandov je holý výsměch... Opravdu se musel pořizovat nový dabing už jen proto, aby měli Češi namluvené všechny díly?? Trocha úcty k zesnulým mistrům by byla na místě... 91%. Skvěle Jirka Císler!! Právě pro něj, je ta poslední *. ()

Související novinky

CGI Šmolkovia

CGI Šmolkovia

20.07.2005

Malí modrí škriatkovia s nápadnými bielými čiapkami zabávajú deti aj dospelých už od roku 1958, kedy začal Beligčan "Peyo" Culliford uverejnovať svoje krátke komixové stripy. Na popularite Šmolkov má… (více)

Reklama

Reklama