Reklama

Reklama

Na zdraví

(seriál)
USA, (1982–1993), 110 h 7 min (Minutáž: 22–47 min)

Hudba:

Craig Safan

Hrají:

Ted Danson, Shelley Long, Kirstie Alley, Nicholas Colasanto, Rhea Perlman, Woody Harrelson, Kelsey Grammer, Bebe Neuwirth, George Wendt, Paul Willson (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(272)

Obsahy(1)

"Na zdraví" je bar, který převezme Sam Melone, playboy se slabostí na letušky. Bar pravidelně navšťevují jeho kamarádi s nudným životem, aby si ho zpestřili a odpoutali se od problémů (s alkoholem). Mezi zaměstnanci baru je poměrně jednoduchý, a proto vtipný Woody a také místy protivná číšnice, která pase po majiteli domu, ve kterém se bar nachází. A taky Rebecca, která sice v baru pracuje, ale nikdy nikdo ji pracovat neviděl. (masw)

(více)

Recenze (62)

tron 

všechny recenze uživatele

„Na zdravie“ nie je len tak nejaký sitkom. Je to krásny seriál s nezameniteľnou atmosférou starých zafajčených čias, kedy sa slopalo z iných dôvodov, ako dnes. Svižné dialógy, skvelá výprava krčmičky, pestrá galéria postáv (Perlmanová, Grammer, Wendt) a z rád štamgastov i personálu (mojim favoritom bol poštár), nádherná úvodná pesnička a vynikajúci Ted Danson v hlavnej úlohe. P.S. Rolu mladučkého Woodyho Harrelsona mal pôvodne hrať Timothy Treadwell. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestavte si takovou kombinaci seriálů Přátelé a Hospoda. Základní linka se zezačátku soustředí na pnutí Sama a Diany, no tato linie se stává dost únavnou, i když má specifické sladkobolné kouzlo. Diana někdy v půlce odejde a hodně pomůže i příchod Frasiera, který si tak vyslouží samostatný seriál. Ale nejdůležitější je opravdu ta atmosféra začouzeného domáckého baru a žvanění zkrachovalých existencí z doby, kdy ještě Amerika byla v pořádku :) ()

Reklama

Turtle 

všechny recenze uživatele

Klasika, co člověka vždycky povzbudí a rozesměje. Poslední 3 serie byly zkopce ale i tak je to seriál, na který člověk dlouho vzpomíná. Vždycky se mi vybaví ta nezapomenutelná scéna, kdy člověk přijde do toho baru poprvé za 30 let a řiká: "Dokonce vyměnili obložení" "Kde?" "Támhle jak sedí Norm" Navíc se v něm poprvé objevila nepřekonatelně kouzelná postava Frasiera Crana ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Tento seriál treba chápať v kontexte doby a vtedajšieho filmového jazyku, štýlu, humoru... Z tohto hľadiska je skvelý a kultový! Ak poznáte seriál Frasier, tak by ste mali vedieť, že postava Frasier Crane vznikla a existovala dávno predtým - a to práve v tomto seriáli Cheers! ;) Frasier Crane teda existuje na obrazovke okolo 20 rokov :) Psychiater pôvodom zo Seattle, žije v seriáli Cheers v Bostone. V spin-off seriáli Frasier sa vracia domov. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala poslední 11.řadu seriálu, u kterého jsem se moc bavila. Musím říct, že jsem ráda, když Shelley Long jako Diana ze seriálu odešla, protože mi tam začala lézt na nervy a vadila mi. Pak nastoupila Kirstie Alley jako Rebecca a díly mi připadali vtipnější, jenže 10. a 11.řada už nejsou to pravé. Je to pořád to samé dokola, žádné velké vtipy a nic důležitého se tam neděje. Ale jinak jsem se u seriálu moc bavila. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (51)

  • V 2. díle 9. série Frasier Crane (Kelsey Grammer) mluví o tom že když mu bylo 30, přišel o oba rodiče, přičemž ale celý seriál Frasier (od r. 1993), jenž je spin-off sitcomu Na zdraví mimo jiné pojednává o vztahu Frasiera a jeho otce, se kterým bydlí. (fleker)
  • V Nemecku mal seriál premiéru v roku 1985 na ZDF. Príbehová línia, mená postáv a dabing boli úplne zmenené. (martincba)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

Reklama

Reklama