Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMÍNKY JSOU JAKO PARFÉM. JSOU LEPŠÍ V MALÝCH DÁVKÁCH...“   Tak rozhodně to chtělo bejt hróóózně zajímavý. Jinak je to nuda, která sází na Jackmana a Ferguson… a jejich dialogy. Takže nuda ukecaná! Už dlouho se mi nestalo, že bych něco nechtěl dokoukat. Takový ty dialogy: „Myslím na jednu píseň“… ty vole, jako dvě hodiny? No, samo, že tady jde o jakýsi zjištění, že Nickova „femme fatale“ je…. Ale koho to ke konci kurva zajímá? Ten film možná není špatnej, ale je úplně zbytečnej!       /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Obelstila mě žena. 2.) Když mě někdo nasere, strčím ho do vany.  ///  Thx za titule „titulkomat“.              PŘÍBĚH **  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Vize zaplaveného Miami v noirovském kabátu nočních světel, s tápajícím zamilovaným Jackmanem, poblázněným do krásné femme fatale Rebeccy má něco do sebe. Vzpomenete si na Blade Runnera i Sin City, a Rebecca, spívající na pódiu v červených šatech oživí dokonce vzpomínku na animovanou Jessicu Rabbit z králíka Rogera. Potenciál hezké, dojemné love story je zde ale zazděný kostrbatou a nezajímavou detektivní linkou. Čímž utrpí i význam zajímavé formální stylizace. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Chytrá noir-detektivka o vzpomínkách, zasazená do (budoucího) potopeného Miami lehce trpí svou rozmělněností. Lisa Joy ví co chce říct, ale není tak dobrá vypravěčka jako její manžel a švára. Taky trochu víc opisuje. Příběhu by víc slušel temný, špinavý vizuál. Vypulírované postapokalyptické Miami je moc krásně na to, aby podpořilo Jackmanovu depresi. Pomohla by větší krvavost, Rko je pro dobrý noir prostě povinost, tohle je příliš čisté. Přesto dávám palec nahoru a mrzí mě, že snímek v kinech propadl. Lisa si další šanci rohzhodně zaslouží. P.S: Rebecca Ferguson se pro role osudových femme fatale prostě narodila. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hugh Jackman v hlavní roli příběhu o muži, který se živí tím, že lidem zprostředkovává vzpomínky, se mi moc líbil.. Dívat se na něj a poslouchat jeho hlas je pro mě zážitek.. Spletitá mozaika vyprávění mě bavila a musela jsem si počkat do konce, nerozluštila jsem, proč zmizela.. U mě spokojenost, hodnotím za čtyři s pomyšlením na pět, atmosféra snímku mě dostihla a ta žánrová směsice mi sedla.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Reminiscence je o lásce, nejde však o film romantický (sentimentální), jak je nesprávně uvedeno, protože tohle má k limonádám Rosamundy Pilcherové hodně daleko. Pro ně totiž mimo jiné platí, že musí mít šťastný konec, což se o zdejším zrovna říct nedá. Nijak objevný příběh o hledání zmizelé ženy, nimrání se ve vzpomínkách a nalézání ne až tak překvapivých odpovědí má jen máloco výborného. Mně osobně se líbilo nejvíce zaplavované město....domy shlížející se v hladině, vodní kanály místo ulic.... Jackman předvedl průměrný výkon. Paličatý veterán z války, co potřebuje zachraňovat, když se snaží hlavou rozbít zeď. Fergusonová OK, jako femme fatale neodolatelná, a to je asi tak vše. Ta úporná snaha zakrýt veškerou možnou nahotu krom Loganovy hrudi byla až směšná. Není to úplně špatné, ale tak snadno zapomenutelné, že do pár dní si na děj asi ani nevzpomenu. Škoda. - Nejste unavený z toho pozorovat vše ze stínů? - ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Aby vytvorili potápajúce sa Miami, tvorcovia špeciálnych efektov vybudovali skoro 300m priehradu okolo časti opusteného zábavného parku, v ktorom sa nakrúcalo. Zaliali ju po prepočte na litre presne 1892705 l vody, zafarbenej tak, aby pripomínala oceán. (Dajman)
  • Jemný zvuk tradičného orchestra bol vyhradený pre bohatých obyvateľov žijúcich na suchých oblastiach mesta Miami. Kolektívne používanie gitary, piana a bicích predstavovali potápajúcí sa svet do ktorého patrili Bannister (Hugh Jackman) a Mae (Rebecca Ferguson). (Reverse01)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama