foto

Rudolf Kalina

  • nar. 21.1.1931 (86 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Maigretův první případ (TV film)
Ten lokaj (TV film)
Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny (TV film)
1989 Bludiště (TV film)
Cesta na jihozápad
Morové povětří (TV film)
1988 Setníkův štít (TV film)
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)
1986 Hlava plná slunce (TV film)
1985 Jak se tančí brumbambule (TV film)
Tchyně (TV film)
1983 ...A bílá bledla, až celkem ztmavla
Jako kníže Rohan (TV film)
1982 Děkuju, pane profesore (TV film)
1981 Buldoci a třešně
Zrození domova (TV film)
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
1979 Lásky mezi kapkami deště
Smrt stopařek
1978 Báječní muži s klikou
Brácha za všechny peníze
Muž s orlem a slepicí
1976 Na samotě u lesa
1975 Můj brácha má prima bráchu
Pomerančový kluk
Poslední exil (TV film)
1974 Lidé z metra
Sokolovo
V každém pokoji žena
Za volantem nepřítel
1973 Kronika žhavého léta
Milenci v roce jedna
Muž v osidlech (TV film)
Zatykač na královnu
Zlá noc
1972 Pan Tau a cesta kolem světa
1971 Zázrak v Oužlebičkách (TV film)
1970 „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
Ďábelské líbánky
1969 Most u Remagenu
Skřivánci na niti
Slasti Otce vlasti
Světáci
1968 Zločin v šantánu
1967 Pension pro svobodné pány
1964 Vajíčko
1963 Tři chlapi v chalupě

TV seriály

1991 Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Křížová cesta (S02E01)
1969 Pan Tau (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace