Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svátek české hudby. To je koncert nejzvučnějších jmen tuzemské populární scény. Několik desítek zpěváků a zpěvaček vzdali hold Karlu Gottovi, hudební legendě, kterého miluje nejen naše republika. Uslyšíte mnoho jeho krásných a slavných písní včetně hitů "Lady Carneval", "Jdi za štěstím", "Trezor", "Co sudičky přály nám" nebo "Srdce nehasnou". A to vše v podání Lucie Bílé, Marka Ztraceného, Moniky Absolonové, Ondřeje Brzobohatého, Michala Davida, Václava Noid Bárty, Charlotty Elly Gottové, Richarda Krajča, Jiřího Suchého, Hany Zagorové a mnoha dalších. Speciálním hostem bude herečka Jiřina Bohdalová a večerem provede moderátor Libor Bouček. (Česká televize)

(více)

Recenze (24)

argenson 

všechny recenze uživatele

Jako již mnohokrát se ukázalo, že hlasové možnosti většiny našich zpěváků jsou pro Karlovy písně dost limitované, případně se nezvládnutí schová za rádoby experimentální preludování. Takže pokud celej tenhle tyjátr za velký peníze, měl ukázat, že Karel je nenahraditelný, tak to asi účel splnilo. Ovšem pokud jsou skoro všichni v černým a celý je to pojatý jako tryzna, tak dát to jako hlavní program na Silvestra, to musel někdo dlouho přemejšlet. ()

troufalka

všechny recenze uživatele

Ano, jistě, měla to být pocta mistrovi, snad, možná by měl Karel i  radost, ale nemohu se ubránit dojmu, že by se spíš jen zdvořile usmíval a s největší chutí by si to všechno odzpíval sám. Protože - ruku na srdce - kdo z účinkujících si to střihnul ve stejné poloze a čistě to odzpíval? Někteří to tahali odněkud z paty a vypadali u toho, že nevýslovně trpí. Ale co, krom nepovedených aranžmá (Lady Karneval) tu zazářil třeba  4tet s velmi živým a vtipným vystoupením. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co se tady zas řeší. Měla to být Pocta Karlu Gottovi a Pocta Karlu Gottovi to byla. A byla lepší než pocta Mekymu. Líbilo by se mi to moc, nemám potřebu kritizovat jakéhokoliv interpreta nebo podání písně, protože tohle se fakt povedlo. Doják ve správných chvílích i skvělá zábava. Účast Jiřiny absolutně chápu a respektuju, ale vykecávat se teda nemusela. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Co dodat?!.... Když divák vidí účastníky zájezdu tohoto Goťák transportu, je evidentní, že to je pořád dokola ta samá "smetánka" naší popmusic... Takže Ztracenej, Krajčo, Absolonka s Bílou, do toho synek Mrakomora, kecat o tom bude Libča od Boka, jo a samozřejmě nikde nesmí chybět topka úlisňáků Míša Davidů. No jako nic moc. A já piča tomu dám tři hvězdy?! Figu, styď se! (no asi na mě začíná působit silvestrovský počasí a jsem okrajově rozJařenej)... 50% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Gregore, zhasni! Jedna za výtečný 4TET s Jiřím Kornem a za pěknou gala scénu. Nejsem cílovka a je mi jasné, že program má  pobavit široké publikum, které si na Silvestra televizi pustí. Na tom není nic špatného, každý na hory nebo k moři nejede, každý nemá jiný program, čili telka je tady od toho, aby důstojný program připravila. Nápad to nebyl špatný, než Kája vychladne, je fajn ho ještě sem tam resuscitovat třeba roztrdlovaným krajčem, aby měly děvuchy do kešeňky, bohužel řada účinkujících byla děsná. Stejně jako v případě tryzny za Mekym, akorát se ukázalo, že Goťák byl jen jeden a málokdo zvládne jeho songy interpretovat elegantně a s lehkostí. Vcelku zábavné bylo, když se na scénu přinesla Darina Rolincová, jejíž poslední rádiovka zněla v roce 1988 a pak už snad jen vokálek vzadu u Sexy Dancers, to byl rok cca 1997, jestli se nemýlím, čili když si vezmeme, že Jiří Suchý má novější práce, jde o vcelku milý silvestrovský fórek. Toho večera asi jediný. Já to teda sjížděla zrychleně a stavěla jen pro zhodnocení, jak tam kdo zrovna huláká, ale stopnout to v momentě, kdy Ivana s Jiřkou zaslzené pějí, a zmítají se v rytmu kantilény, bylo taky dost. Karaoke, výjimečně to někdo trefil, lépe některé dámy. Třeba Meluzína, tentokrát bez paruky, dala vkusně, dokonce kolotočář od koček dal s Kolářem duet, který, ať mi pracky klávesnice sežere, způsobem, že to uondaného diváka potěšilo. A to není dobré. Za mě lepší než dřísty ve sklípku v létě s Janou Paulovou, ale naše hudební scéna má mnohem namakanější interprety, jenomže ty Ivana nezná. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama