foto

Břetislav Rychlík

  • nar. 23.7.1958 (58 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
2013 Bella Mia
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1997 O Držgrešlovi a Drždukátovi (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
Bumerang
1993 Kaspar Hauser
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Čarodějka
Dědictví aneb Kurvahošigutntág
1991 Dnes večer na Chmelnici (divadelní záznam)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Poslední (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1990 Pražákům, těm je hej
1989 Král lenochů (TV film)
Podivné premiéry (TV film)
Vojtěch, řečený sirotek
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Oslovská léta (TV film)
1987 O falešných muzikantech (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1985 Pětka s hvězdičkou
Šahrazád (TV film)
Tichá radosť
1984 Vrah (TV film)
1982 Horí (TV film)

TV seriály

1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

Dokumentární

2015 Co znamenalo vésti koně (TV film)
Co znamená vésti koně (koncert)
2010 Autoškola sobě (TV film)
2007 Kdy prestanem bláznit?
2004 Bezesné noci
2001 Chaos (TV film)
1998 Průkopníci podnikání v českých zemích (TV seriál)
1992 Smrt Anežky Hrůzové (TV film)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Případ pro ombudsmana (TV pořad)
2008 Čtenářský deník (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
1993 Kabinet múz (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2009 Gazdina roba (divadelní záznam)
2007 Poslední dva

Dokumentární

2016 Asanace v modrožluté (TV film)
Rok regionálních divadel (TV pořad)
Slovácké divadlo Uherské Hradiště (E10)
Skautské desatero Jíry Stránského (TV film)
2015 Cesty (křižovatky — jízdní řády — setkání) (TV film)
Co znamenalo vésti koně (TV film)
Co znamená vésti koně (koncert)
Tunel pod dějinami (TV film)
2014 Fenomén Underground (TV seriál)
Skotská čítanka: Don't worry, be scottish (TV seriál)
2011 Evropa jedna báseň (TV seriál)
2010 Amerikáni (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
2008 Černá srdce (...zem není gulatá) (TV film)
Tak to vidím já (TV seriál)
2007 Kdy prestanem bláznit?
Májoví prezidenti (TV film)
Salve Moravia
2006 Dobyvatelé (TV seriál)
Nezávislé světy (TV film)
U stánků na levnou krásu (TV film)
Zatřást kostmi (TV film)
2005 Bílá labuť Pavla Dostála (TV film)
Hlídač ztracené volavky (TV film)
Kamenolom boží
Skaut má holá kolena
2003 Cizinci u nás (TV seriál)
Lidé z manéže (TV seriál)
2001 "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky (TV film)
Marie, Mařa, Mařka, Maryša (TV film)
2000 Sedm živlů (TV film)
Zblízka Josef Topol (TV film)
Zpráva o Rozrazilu (TV film)
1999 Géniové, blázni, pábitelé - Sonny Halas (TV film)
Itálie - střed světa na Garganu (TV film)
Mosty Tomáše Halíka (TV film)
Na tržišti světa (TV film)
1998 Básně Ivana Wernische (TV film)
Jeden rok (TV film)
Valašský snář (TV seriál)
Zlatí bratři (TV film)
1997 Člověk hledá člověka (TV film)
Ó, ty černý ptáčku (TV film)
Zblízka (TV seriál)
1996 Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
Toulák po češtině Paul Wilson (TV film)
1994 Čtyřstěny dr. Bendy (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Ministerstva kultury 2015 (TV pořad)
2014 Buena vista Slovácká búda (TV pořad)
2011 Legendární inscenace (TV pořad)
2010 Intolerance (TV pořad)
Případ pro ombudsmana (TV pořad)
2007 Česko jedna báseň (TV pořad)
Futuroskop (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)
1996 Americké obrázky (TV pořad)
1995 HaDivadlo a přátelé (TV pořad)
1994 Kulturní magacín (TV pořad)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 ...ani smrt nebere

Dokumentární

2015 Co znamenalo vésti koně (TV film)
Co znamená vésti koně (koncert)
Tunel pod dějinami (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
2005 Kamenolom boží
2001 "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky (TV film)
Marie, Mařa, Mařka, Maryša (TV film)
1998 Valašský snář (TV seriál)

TV pořady

2010 Intolerance (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace