foto

Břetislav Rychlík

  • nar. 23.7.1958 (58 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

2009 Gazdina roba (divadelní záznam)
2007 Poslední dva

Dokumentární

2015 Co znamenalo vésti koně (TV film)
Co znamená vésti koně (koncert)
Tunel pod dějinami (TV film)
2014 Fenomén Underground (TV seriál)
Skotská čítanka: Don't worry, be scottish (TV seriál)
2011 Evropa jedna báseň (TV seriál)
2010 Amerikáni (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
2008 Černá srdce (...zem není gulatá) (TV film)
Tak to vidím já (TV seriál)
2007 Kdy prestanem bláznit?
Májoví prezidenti (TV film)
Salve Moravia
2006 Dobyvatelé (TV seriál)
Nezávislé světy (TV film)
U stánků na levnou krásu (TV film)
Zatřást kostmi (TV film)
2005 Bílá labuť Pavla Dostála (TV film)
Hlídač ztracené volavky (TV film)
Kamenolom boží
Skaut má holá kolena
2003 Cizinci u nás (TV seriál)
Lidé z manéže (TV seriál)
2001 "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky (TV film)
Marie, Mařa, Mařka, Maryša (TV film)
2000 Sedm živlů (TV film)
Zblízka Josef Topol (TV film)
Zpráva o Rozrazilu (TV film)
1999 Géniové, blázni, pábitelé - Sonny Halas (TV film)
Itálie - střed světa na Garganu (TV film)
Mosty Tomáše Halíka (TV film)
Na tržišti světa (TV film)
1998 Básně Ivana Wernische (TV film)
Jeden rok (TV film)
Valašský snář (TV seriál)
Zlatí bratři (TV film)
1997 Člověk hledá člověka (TV film)
Ó, ty černý ptáčku (TV film)
Zblízka (TV seriál)
1996 Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
Toulák po češtině Paul Wilson (TV film)
1994 Čtyřstěny dr. Bendy (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Ministerstva kultury 2015 (TV pořad)
2014 Buena vista Slovácká búda (TV pořad)
2010 Intolerance (TV pořad)
Případ pro ombudsmana (TV pořad)
2007 Česko jedna báseň (TV pořad)
Futuroskop (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)
1996 Americké obrázky (TV pořad)
1995 HaDivadlo a přátelé (TV pořad)
1994 Kulturní magacín (TV pořad)

Scenáristická filmografie

1996 ...ani smrt nebere

Dokumentární

2015 Co znamenalo vésti koně (TV film)
Co znamená vésti koně (koncert)
Tunel pod dějinami (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)
2005 Kamenolom boží
2001 "Jožkakubík" z Hrubé Vrbky (TV film)
Marie, Mařa, Mařka, Maryša (TV film)
1998 Valašský snář (TV seriál)

TV pořady

2010 Intolerance (TV pořad)
2003 Ilustrované fejetony Ludvíka Vaculíka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace