Reklama

Reklama

Zootropolis+

(seriál)
  • USA Zootopia+
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V seriálu Zootropolis+ se vracíme zpět do živého rumrajchu Města zvířat. Šest zábavných epizod rozvíjí příběhy vybraných oblíbených postav oscarového snímku Zootropolis: Město zvířat. Podíváme se například za módu milující myškou Fru Fru, za gepardím strážmistrem Clawhauserem a za usměvavým lenochodem Bleskem, který je plný překvapení. (Disney+)

(více)

Recenze (18)

Claw 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuji zavedeným fanouškům filmu „Zootopia“. Myslím, že i náhodní diváci by si to mohli užít! Animace, soundtrack a hlasové projevy jsou na jedničku a scénář je srdečný, zábavný i vtipný. Líbí se mi, že tyto kraťasy doplňují malé kousky děje z filmu, to je opravdu skvělé. Až se na film podívám znovu, budu mít na něj nový pohled :-). Škoda, že má tento seriál jen šest dílů. A ještě k tomu jsou hrozně krátké. Jelikož se jedná o antologii, některé epizody jsou zábavné více, některé méně, ale kvalita zůstává stejná. Všechny příběhy jsou kreativní a každý je jedinečný. Zejména epizoda „Kmotr nevěsty“ je mistrovské vypravěčské dílo. Celkově bych to označil za další skvost od Disneyho, který mi zvedl náladu. Příště bych ale raději ocenil plnohodnotné pokračování filmu, než jenom kraťoučký spin-off. /80%/ ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Zootropolis je po právu vnímáno jako jeden z nejlepších filmů ze stáje Walt Disney Animation za poslední roky. Fantastický vymyšlený a propracovaný svět metropole nejrůznějších zvířat, který zároveň fungoval jako bravurní detektivka a otevřel potenciál pro sequel. Na ten prozatím jen tak nedojde, původní příběh Zootropolis přesto doplňuje série šesti krátkých animáků s názvem Zootropolis+. Tvůrci původního animáku Byron Howard, Rich Moore a Jared Bush přitom zůstali na pozici výkonných producentů, kdy za scénáři stojí Trent Correy, Josie Trinidad a Michael Herrera, přičemž první dva zmínění se zároveň chopili režijních povinností. Vznikl z toho všeho vlastně fajn doplňek? Otázka není tak jednoduchá. Zootropolis+ představí známý svět v krapet odlišném světě a rozšíří ho, kdy jsou ústřední postavy již dávno výrazné vedlejší figury z původního filmu. Dojde tak například na satiru reality show Kardashians a Star Dance, pokus o krapet schizofrenní muzikál či inspiraci Kmotra říznutou trocha Stuartem Littlem. Jde poté o krátké příběhy, kterým díky tomu chybí větší propracovanost nápadů a to především v rámci první poloviny. Utahování si ze Star Dance je poté zábavnější nežli prvoplánované odkazování ke Kim Kardashian, zábavné je ovšem, že se skutečně chvílemi daří správně zapojit tyto okrajové příběhy do širšího celku v rámci původního Zootropolis. Některé epizody jsou tak zábavné více, některé méně. Za jasného vítěze jde označit právě Kmotra nevěsty (Pan Velký si nadále bere inspiraci od Vita Corleoneho z Kmotra) a Večerní fofr, kde se vrátí oblíbený Blesk, kdy spolu s lenochodí Priscillou jsou svou lenochodí povahou zárodkem nočního hororu. Z výsledného seriálu je poté rozhodně cítit kreativita, hravá představivost a poměrně hravá nálada. Jen například epizoda Muzikál Duke úplně nedokáže naplnit svůj muzikálový potenciál a chvílemi se ukáže, že by možná přeci jen byl nosnější nějaký ten kriminální seriál, kde by známé duo Judy Hopkavá a Nick Wilde řešili nějaké ty kriminální případy. Jestli někdo do pár let nepřijde se seriálem Kriminálka Zootropolis, je to naprosto promrhaný potenciál. Seriálové Zootropolis tak na svého filmového předchůdce nedokáže naplno navázat, v pořádku ovšem obstojí jako doplněk, který alespoň představuje krapet odlišné stránky tohoto světa. Jako náplast na fakt, že se pořád musí čekat na oznámení regulérní dvojky tak Zootropolis+ úplně neobstojí, samo o sobě ovšem neurazí.... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moje nadšení z oznámeného seriálu rychle kleslo po projetí imdb. Jakmile jsem viděl, že se projektu neúčastní Jason Bateman co by Nick Wilde, bylo mi jasné, že na nějaký regulérní pokračování můžu zapomenout. Zootropolis miluju a jestli u nějakého filmu dost očekávám pokračování, tak právě tady. Dokonce i seriál by byl super. Kde by Mrkvička a Nick řešili nějaký případy, ale evidentně to nemá Disney v plánu. Tyhle krátkometrážní díly jen rozšiřují děj filmu a nijak výjimečně. První epizoda je trochu křeč, druhá už je trochu lepší a dělá si prdel z amerických reality show, třetí je příšerná, dělaná do muzikálu. Místo toho, aby to Weaseltna provedlo nějakým podvodem a podsvětím, dočkáme se muzikálu 🤦 Čtvrtý díl je super, parodie na kmotra. Pátý díl ujde a šestý s Bleskem je pecka. Pixar a Disney dělají často tyhle mini příběhy, občas je to dost fajn, ale kdo čekal něco významného a miluje Mrkvičku s Nickem jako já, bude zklamaný. Jako celek trochu zbytečné, ale aspoň si tvůrci dali záležet s animací která je nádherná a není to odfláknutá sračka jako šestý díl Doby ledové. Našince potěší původní dabing z filmu. Udělejte dvojku sakra 🙄 60%. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dúfal som v sériu dvadsaťminútoviek, v ktorej by policajtka Hopkavá riešila nejaké zábavné prípady. Namiesto toho sme dostali zhruba šesťminútové kraťasy, v ktorých sa trochu rozšíril dej pôvodného filmu. Takže zopakovať si film je nevyhnutné. Bohužiaľ 4 mi pripadali úplne zbytočné. Vydarili sa len dve venujúce sa najvtipnejším vedľajším postavám z filmu. Štvrtá epizóda o mafiánskej myšacej famílii u ktorej sa dozvieme ako získali moc. Stále je to vydarená variácia na Kmotra. No a v šiestej samozrejme nesmú chýbať "bleskový" leňochodi, ktorí dajú chuderke servírke riadne z a b r a ť. Odporúčam len tie dve a zvyšok preskočiť. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Trošku lepší večerníček, ze kterého vyčnívají čtvrtá a šestá epizoda. Zbytek je spíš průměr, který neurazí ani nenadchne, ale děti budou spokojené…60% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevne rozšírenie k filmu, no neviem sa zbaviť pocitu že zbytočné. Ako bonus materiál k DVD fajn, ako plnohodnotný seriál krátke a klavitatívne kolísavé. Epizódy 1,4,6 ma pobavili, zvyšné boli slabé. Ak ste ale fanúšik Zootropolisu tak nič nepokazíte keď si to pozriete. Nečakajte ale plnohodnotnú zábavu, skôr hodinový relax pri spin-off príbehoch s peknou animáciou. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Stejně tak jako Marvel mrví své univerzum skrze expanzi na seriálový trh, nenechá si říct ani samotné Disney se svým neoficiálním vesmírem animáků a hodlá dojit naprosto precizní filmové značky skrze extrémně odfláklé seriálové nástavce. Filmový Zootropolis je jedním z nejsvěžejších animovaných snímků minulé dekády, její letošní pseudopotomek dělá ovšem svému předchůdci ve většině času velkou ostudu a velmi snaživě to zachraňuje jen poslední epka s populárním lenochodem Bleskem. [viděno na Disney+] ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve jsem si říkal, když už se plácají se seriálem, proč nenatočit rovnou pokračování? Během prvních vteřin jsem pochopil. Epizody seriálu se totiž odehrávají paralelně s dějem filmu. Tedy vlastně na původní filmu jen parazitují a vytahují na světlo postupně různé vedlejší (a ještě vedlejšejší) postavy. Občas se do někoho navezou (Kardashians), občas mrknou na diváka (telefony značky “Carrot” mě rozesmály), hodně se tu (povětšinou ne úspěšně) něco paroduje (př. muzikály). Hodně je z toho cítit infantilnost Disney (prakticky v každé epizodě). Nicméně polovina epizod je provedených hodně, takže… více u jednotlivých epizod. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Disney láká na svůj stream dojením další značky, stejně jako v případě Groota. Jenže Groot byl alespoň roztomilá jednohubka, zde se jedná klasické pohádkové podprůměrné miniepizody se stupidní zápletkou, které se nelíbily ani mně, ani dětem. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušná animácia, ale rovnako ako všetky animáky parazitujúce na slávnych filmových predobrazoch ako Zootopia, Cars, Big Hero 6 a podobne, dostávame ultra krátke úryvky, kde ani celá séria dokopy nemá dĺžku ako film, horkoťažko v postate polovicu filmu. A to je úbohé ždímanie peňazí z fanúšikov. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

E01-E06: Povedená série skečů, které zábavnou formou přidávají kontext některým scénám z filmu. A teď bych prosil tu regulérní dvojku. 7/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal návratu do mé milované Zootropole. Plnohodnotný film očekávám už od premiéry Zootropolis: Město zvířat, tudíž jsem byl z uvedení tohoto seriálu nadšený, i když se jedná jen o krátké příběhy. Nemá cenu chodit okolo horké kaše, čtvrtá a šestá epizoda jsou suverénně nejlepší, pan Velký a Blesk jsou mé nejoblíbenější postavy, každopádně i ostatní epizody jsou velice příjemné a zábavné, byť bych si pochopitelně dovedl představit, že by celá hodina byla jen o mých oblíbencích. Kéž by byl tento seriál pojatý jako taková předzvěst chystaného celovečeráku. Tak či tak děkuji, pobavil jsem se, účel splněn. 8/10. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne, nerozšíří. Zootropolis+ je definice shortů k filmu. Vrací se nám více či méně oblíbené postavy, dostaneme osvědčené vtipy a podíváme se znovu na rozmanité lokace tohoto kreativně rozmanitého města. Za mě osobně však největší zklamání tkví v tom, že jsem od této nápadité značky čekal více. Osobně by se mi líbilo navštívit lokace, na které ve filmu nebylo místo, nebo dostat nové postavy, které se potýkají s odlišnými úskalími. Většina epizod je však spíše rozšíření (tematicky či příběhově) toho, co už známe. Asi nejlepší je tak čtvrtá epizoda, která krásně vypráví část historie města, zbytek seriálu je bohužel spíše recyklát. I tak se ale jedná o relativně příjemnou sbírku kraťasů, která fandy nijak neurazí. ()

HrubyLada 

všechny recenze uživatele

Disney se snaží rozvíjet postavy s filmu Zootropolis. U některých dílů se jim to daří lépe a u některých zase hůře. Myslím že kdyby si s tím dali více práce mohlo by se jednat o příjemné doplnění příběhových linek. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle je boží. Mě se to líbilo o trochu víc, než ten celovečerní film. Tady byl větší prostor pro postavy, se kterými jsme potřebovali nějaké to větší poznání. Máme tu větší prostor pro tančivého Clawhausera, pro skvělé lenochody, a taky pro rejskovitého kmotra. I když je pravda, že epizoda s lasičákem není tak dokonalá, jako epizody ostatní, tak mi nic nebrání tomu, abych tomuto seriálu dal 5*. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak správně praštěné. Zootopia+ přináší několik příběhů postav, které se mihnou ve filmu, a představuje, co se s nimi dělo, než došlo k jiné scéně, kde se vyskytly - tenhle koncept miluju a tady to bylo podáno naprosto výborně. S každou další epizodou jsem se bavila víc a víc. A ty narážky? Kardashianky, Kmotr, talentová show - všechno boží. A cením si toho, že neklesla nejen kvalita humoru a děje, ale ani animace, na kterou se většinou v takovýchto kraťasech příliš nedbá. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Disney HQ, pátek večer, animátoři už se chystají jít domů když v tom přijdou Nick and Judy osobně. WTF? To nedává smysl, vždyť přece animované postavy nejsou reálné, říkají si chudáci. Nick a Judy se tímto faktem netrápí, jen nechají u dveří obří kufr nacpaný tím nekvalitnějším kokainem co se dá v USA sehnat a zamknou dveře. Tohle je výsledek jejich práce, než ráno chudáky vypustí z jejich nedobrovolné sněžné nadílky úklidová služba. ()

Reklama

Reklama