Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaný pár, bankovní úředník Sam a výtvarnice Molly, se přestěhuje do nového bytu. Jsou spolu opravdu šťastní, po cestě z divadla Mollly poví Samovi, že si ho chce vzít za manžela. Náhle je přepadne muž s pistolí, chce peníze a uhodí Molly. Sam se rozzuří a při rvačce ho muž zastřelí. Sam zemře, ale jeho duch zůstává na zemi, aby mohl být nablízku Molly. Ta je ze Samovy smrti na dně. Jednoho dne se do bytu dostane muž, který Sama zabil, a něco zde hledá. Sam ho chce zastavit, ale jako duch není schopen se ničeho dotknout. Muže sleduje, aby zjistil jeho jméno a bydliště. Při zpáteční cestě Sam naváže kontakt s černoškou Ody a neustálým otravným zpíváním ji donutí, aby šla k Molly domů a pověděla jí, co on řekne. Sam jí sdělí jméno a adresu muže, který ho zabil, a také, že to byla plánovaná vražda. Molly nejprve ničemu nevěří, ale pak je přesvědčena, že žena opravdu se Samem mluví. Když Molly poví vše Carlovi, Samovu nejlepšímu příteli a kolegovi, tak ten jede informaci do vrahova bytu ověřit. Sam jede s ním a zjistí, že Carl a vrah jménem Willie Lopez se znají, Carl objednal Samovu vraždu, protože potřebuje kódy do počítače, díky kterým může převést velké množství peněz. Molly jde na policii, ale nikdo jí neuvěří. Ukážou jí spis Ody, která byla několikrát zadržena za podvody. Večer k Molly do bytu přijde Carl, aby ji dokázal, že je přítel a ona se na něj může spolehnout... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (602)

Othello 

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný newyorský WASPáci hraný nejhoršími tehdejšími herci mají mezidimenzionální romanci. Já chápu, že TV nostalgie je svině a kurzy keramiky u nás mají tradici od základky, ale řekněte mi, jak jste se dokázali na tuhle dvojici napojit? Vždyť ona přísahám za celou dobu nehne mimickým svalem a on je namachrované přiblblo bez špetky charakteru. Nemluvě o tom, že fikční pravidla posmrtné hry tady fungují jenom pro aktuální potřeby vývoje scénáře a když měli tvůrci šanci udělat milostnou scénu mezi Demi Moore a Whoopi Goldberg, tak z ní zbaběle vycouvali. Já doufám, že Zucker tenhle film natočil jen proto, že potřeboval mít materiál ke zparodování do pokračování The Naked Gun. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu Bod zlomu, tak je tahle originální "duchařina" asi nejlepší film Patricka Swayzeho. Krom toho film při slabších chvilkách drží fakt výbornej soundtrack a hodně mladá a pěkná Demi Moore. Jedinej takovej kaz na tomhle filmu je trošku moc šaškoidní Whoopi Goldberg, ale jelikož to je i komedie, tak to ani moc nevadí ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle film hraje na emoce diváka, ale u mě to zapůsobilo. On the other hand, mě nějak extra Goldbergová nezaujala, beru její roli opravdu jen jako určité odlehčení. Ano, milostná scéna u tvoření keramického čehosi byla opravdu jedna z těch lepších ve filmografii. No a 1 z hlavních důvodů, proč jsem ohodnotil film 4* a ne průměrem, je samozřejmě hudba-The Righteous Brothers-Unchained Melody. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu musím dát 5 hvězdiček, protože se mi velmi líbí. Je to skvělá směs hned několika žánrů. Napínavá romantická komediální fantasy. Milovník komedie si užije naprosto úžasný výkon Whoopi Goldberg, milovník fantasy se přímo vyžije v postavě Patricka Swayzeho, milovník thrilleru bude nadšen při mnohých napínavých scénách a milovník romantiky se dočká velké porce emocí. Výborný děj s dobrými herci. Lahůdka. 90% ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Nádherný romantický příběh šmrncnutý thrillerovou vložkou, který nestárne a mnohé dojímá i po tolika letech od svého vzniku. Každý si tu najde to své, což nebývá u romantických snímků zrovna zvykem. Přes dojemné scény, které až neskutečnou silou útočí na naše city, se najde chvilka i pro napětí a akci. Snímek jedinou vteřinou nenudí. Celkově se jistojistě nejedná o lecjaké kultovní veledílo, ale i tak se mi jeví jako nadmíru povedené. Herecké obsazení mi také dost sedlo, hlavně tedy Whoopy Goldberg. Není se co divit, že za tuto roli získala Oskara. Jednoduše řečeno, toto je jeden z nejkrásnějších filmů o lásce, který jsem kdy viděla. Už jako malou mě ohromným způsobem nadchl. Dnes, když už filmy vnímám na uplně jiné úrovni, ho přeci jen mám daleko raději. Dokážu pochopit, že ne každého si získá, zvláště když je to hodně propojené s nadpřirozenem, ale to podle mě, tomu dodává kouzlo. Když se vezme v potaz v jaké době byl film natočený, je to jednoduše masterpiece. Dneska se totiž dělají horší fílmy ve srovnání s tímto. Navíc krásná hudba, která hraje na pozadí, prostě tak hezky a příjemně hladí na duši. Pro mě tento snímek nemá chybu. - "It's amazing, Molly. The love inside, you take it with you." ()

Galerie (82)

Zajímavosti (59)

  • Molly Jensen (Demi Moore) pracuje na hrnčířském kruhu a ona i Sam Wheat (Patrick Swayze) mají špinavé ruce. Vzápětí se začínají milovat, avšak ruce mají čisté. (tb_23)

Související novinky

Channing Tatum chystá remake Ducha

Channing Tatum chystá remake Ducha

18.01.2023

Channing Tatum (Loganovi parťáci, Pes) se za pár týdnů objeví ve třetím díle série Bez kalhot, jinak toho ale herec v plánu moc nemá. Snu na jeho srdcový projekt Gambit se už vzdal, jak ale nyní… (více)

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Spielberg chce Jacksonovy kosti

Spielberg chce Jacksonovy kosti

12.05.2007

Určitě si vzpomenete, jak Peter Jackson zářil, když z rukou Stevena Spielberga přebíral Oscara za nejlepší film (jen pro jistotu: za Pána prstenů: Návrat krále). Nedávno si potřásli pravicemi opět.… (více)

Reklama

Reklama