Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostřednictvím několika smluvených prostředníků se do Československa, konkrétně do Karlových Varů, pašují drogy ze Západního Berlína. Jedním z významných členů zločinecké organizace je elegantní Eva Krausová (J. Březinová). Ani příslušníci české bezpečnosti však netuší, že je to ve skutečnosti pracovnice naší kontrarozvědky. Díky jejím informacím mohou kriminalisté, vedeni podplukovníkem Kořánem (J. Vinklář), spustit masivní akci, zaměřenou proti pašerákům, českým překupníkům i samotným narkomanům. Přítomnost tajných policistů mezi „mravenci“ však nezůstane dlouho utajena a šéf pašerácké bandy vyšle do Československa nájemného vraha, který má za úkol zneškodnit všechny zúčastněné osoby… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Josko

Josko (hodnocení, recenze)

Je to divné, ale tento film jsem (asi)dosud neviděl. Každopádně není ani zdaleka tak špatný, jak by se z hodnocení a blemců okolo mohlo zdát. Ano, některé věci působí trochu naivně, ale celkově má film slušné napětí, spád a dokonce je na tu dobu i násilí zobrazeno v dost surové podobě. Mně se film líbil a určitě se na něj zase někdy podívám.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Ten má zvláštní atmosféru sychravého počasí zimních Karlových Var a vynikajícího Kanyzu s Vinklářem. I Potměšil s tim svym obtloustlým vynervovaným psychopátkem výrazně přispěl, i Cejp Mrkvička. Závěrečná akční scéna působila jako silvestrovská parodie.

Machine

Machine (hodnocení, recenze)

Hanver

Češi umí točit kriminálky ale spíš takové ty sociální dramata s Hrušínským apod. ale jak má být akční scéna tak to je konec :) ty honičky s žigulíkama ve 40 km/h, taneční kreace zastřelených to stojí za to :-D

Bohužel se tuzemští filmaři v tomhle nezlepšili dodnes nebo snad někdo ví o akčním českém filmu? já teda ne!

Nejspíš je to tím že tady nejsou herci pro akční film a jak by taky mohli být když všichni šaškují v přiblblých ordinacích a jiných hovadinách ( ze kterých si nesou stigma idiotů ) takže když se potom objeví v akční scéně tak to působí trapně a směšně, proto si Petr Jákl vybírá herce v zahraničí.

Síček

Síček (hodnocení, recenze)

,,Trochu moc mrtvol, na jedno malý město" aneb ,,Víte, co je to strach?" ,,Asi vás zklamu, nevím..." hláškový film

filmator

filmator (hodnocení, recenze)

Vrtá mi hlavou ten název, nevíte někdo, proč zrovna "mravenci nesou smrt"?

Reklama

Reklama