foto

Zora Jandová

  • nar. 6.9.1958 (59 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Stopy života - Tatínek (TV film)
2014 Stopy života - Bílý střelec (TV film)
Stopy života - O život (TV film)
2002 Babylon (divadelní záznam)
1996 Pasáž
1994 Hvězdopravcův dar (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1992 O dvou sestrách a Noční květině (TV film)
1991 Princezna Duše (TV film)
Wolfgang A. Mozart
1990 Zrcadlo (TV film)
1989 Evropa tančila valčík
1988 Galgenbrücke, Die (TV film)
Rudolf II.
1987 Balónová pohádka (TV film)
Drátenická pohádka (TV film)
1986 Dva na koni, jeden na oslu
1985 Drahý Bedřichu (TV film)
Chán Sulejmán a víla Fatmé (TV film)
Mravenci nesou smrt
1984 Králi, já mám nápad (TV film)
Poločas štěstí
Všechno nebo nic
Zlaté kapradí (TV film)
1982 Hamlet (divadelní záznam)
Třetí princ
Vinobraní
1981 Černá kulička (TV film)
Chudák muzika (TV film)
1980 Sestřičky růží (TV film)
1979 Postavení mimo hru

TV seriály

2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret a hlava muže (E21)
1988 O panence Blažence (TV seriál) - vyp.
1985 Páta stanice (TV seriál)
Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Zabijačka (S02E01)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Stane se zítra (E11)
1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Bongo (E08)
1981 Okres na severu (TV seriál)
Rozchod (E10)
Korunovace (E03)

Dokumentární

2010 13. komnata Zdenka Merty (TV film)
13. komnata Zory Jandové (TV film)
2008 ČT Live - Zora Jandová (koncert)
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)

TV pořady

2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
2014 Metropolitánek (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Uchem jehly (TV pořad)
2010 Mamba show (TV pořad)
2007 Magický Špilberk (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
2000 P.F. (TV pořad)
Tykadlo (TV pořad)
Věštírna (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Miláčci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Bolkoviny (TV pořad)
Navštívenka (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1993 Činčin (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)
1988 Tisíckrát (TV pořad)
1987 Jedeme dál (TV pořad)
Pět přání (TV pořad)
1980 Tak se ptám (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace