Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

pepo 

všechny recenze uživatele

Druhý film Kevina Smitha ostane asi navždy v tieni jeho Clerks alebo Chasing Amy. Nie je však o nič horší. Guľometové tempo hlášok, gagov, popcultúrnych narážok a Jaya s mlčanlivým Bobom má veľmi malú šancu sa niekedy opozerať. Jeremy London a Jason Lee sú tu za prvotriedne hovädá, s ktorými by ste sa asi kamarátiť nechceli, ale sledovať ich jeden deň v obchodnom dome je neuveriteľne zábavné. Cameo Stana Leeho je vtipnejšie a zmysluplnejšie než vo všetkých comicsovkách dohromady. Hlavne, ak sa v okolí pohybuje budúci Batman, Ben Affleck.9/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Kevin Smith je geniální scénárosita, možná ještě lepší režisér a dobrej herec, spolu s Jasonem Mewesem vytvořili nezapomenutelnou dvojici Jay a mlčenlivej Bob, která se různě pohybuje po všech filmech Kevina Smithe a jsou prostě jednim slovem skvělý, ty jejich plány na zničení pódia nemaj chybu a seřezání králíčka před dětma je dokonalý. V podstatě jsem se po celou dobu filmu bavil a to nejem díky Jayovi a mlčnlivýmu Bobovi, ale i díky bezchybným dialogům a hláškám, kterých je tady bezpočet.A samozřejmě jako v každym filmu Kevina Smith, tak ani tady nechybý hromada sprostejch slov a taky nemůže chybět Snootchy Bootchies ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl všechny Smithovo filmy po Clerks 2, u všech jsem se skvěle bavil (mimo vyměklého Táty) a už mi zbývali pouze Mallrats, nekorunovaný král a dle mnoha názorů jasně nejlepší Smithův film. Očekával jsem asi trošku moc. Až na několik geniálních scének a mraky úsměvných narážek jsou Flákači vlastně docela nudní, někdy i trapní. Smith nenapsal postavám takové hromady úžasných vypointovaných dialogů jako v Clerks, proto je zde absence děje hodně znát. K dokonalému vyvážení došlo až u pro nepřekonatelného Hledám Amy. 3,5 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. S vyjímkou úžasné dvojky Jaye a Mlčenlivého Boba toho moc k vidění není. Tedy k vidění ano, ale k zasmání rozhodně ne. Vůbec nechápu, co vám na tomto snímku příjde vtipné. Ještě byl slušný Érlův brácha Randy. Na toho bych nerad zapomněl. Omlouvám se fanouškům. Nemohu dát více než hvězdičku. Vlastně se neomlouvám. Je mi to jedno. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych šel raději ven, vyhlídl si nějaké pole a koukal, jak tam bučí krávy, bavil bych se tisíckrát více. Jsem hardcore fanda Clerks (obou dílů), ale toto bylo tak strašně nucené a vyumělkované, že jsem hynul nudou. Ano, jednou jsem se během sledování filmu zasmál, ale zpětně mám tušení, že to bylo při vzpomínce na Paniku v městečku. Toto bylo mé první naražení hlavou do betonu v případu Kevin Smith, příště budu obezřetnější. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Postava Svenniga neměla být původně holohlavá. Poté, co se Michael Rooker snažil obarvit vlasy, rozhodl se, že bez vlasů to bude lepší. (TomikZlesa)
  • Brodie nosí košily Henry Hudson Regional, právě zde Kevin Smith maturoval. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama