Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro Kevina Smithe naprosto charakteristický - tudíž mu nechybí nic z toho, co udělalo Smithovy bijáky popkulturními ikonami 90. let: černý humor, skvělí herci, filmové a komiksové narážky, spousta cameo rolí slavných osobností, neskutečný nášup hlášek a hlavně Jay a tichý Bob...zkrátka POVINNOST ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh primitivní zábavy od Kevina Smithe mně skoro vždycky vyčistí závity od náplav kulturní evoluce, kterou jsem prošla a z které zřejmě není cesty zpět, a tak alespoň prostřednictvím Brodieho, Jaye a Mlčenlivého Boba se mohu svézt na vlně nekorektního chování bez výčitek, že jsem se nějak zpronevěřila svému dobrému vychování (i když vím, že když mě někdo vychoval, ještě neznamená, že jsem vychovaná :-)). Fajn relax. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si Flákače sehnal. Komedie Kevina Smithe můžu pořád a člověku zlepší náladu vždycky. Opět máme na scéně Joye a mlčenlivého boba a opět jsou fantastičtí. Pro mě osobně nejlepší komediální dvojice jakou jsem měl možnost na obrazovkach vidět. Je až neuvěřitelné jak v blbém obchoďáku se dá natočit skvělá komedie za pár dolarů. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Extraplytký děj může upomenout na jednu z kapitol Beverly Hills 90210. Tuto teorii potvrzuje účast Shannen Doherty, který hraje mimochodem velmi dobře a v jednom dialogu na svůj domovský projekt odkazuje ("Tak ahoj Brendo - Ty seš ale debil!"). Dvojice hlavních hrdinů se netají nehynoucí láskou k popkulturním výdobytkům, fascinace brakem a konzumním uměním je ostatně důležitou součástí všech Smithových děl. Svatá trojice Mallrats? Comics - Sega (Hell hath no fury like a woman scorned for Sega.) - Star Wars. Kořením všech filmů KS je dvojice fakerů Jay a Silent Bob, kteří se ani tady nedrží zkrátka. Snootchie-bootchies... kdo se nepodívá na Mallrats, ten nikdy neuvidí plachetnici! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jay a tichý Bob zde konečně dostali víc prostoru a tak mohli pobavit ještě víc. Jasonu Leeovi role seděla perfektně, stejně tak Ethanu Supleemu, který mě slušně pobavil. Závěr opět skvěle vygradoval a dočkali jsme se i dalšího promluvení tichého Boba a náznaku, co měl Kevin Smith v plánu v dalších letech natočit. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)
  • Film byl natáčen v Minesotě, zároveň s filmem Fargo (1996). (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama