Reklama

Reklama

Původně se chtěl milionář Charley Pearl společně se svými přáteli pouze rozloučit se svobodou a pak se oženit s dcerou mocného hollywoodského magnáta. Když však v jednom z nočních podniků v Las Vegas spatřil zpěvačku Vicky, podlehl jejímu kouzlu. Neodradila jej ani skutečnost, že zpívající krasavice je přítelkyní nechvalně známého gangstera Bugsyho Siegela. Když už ji svírá v náručí, stojí náhle Bugsy přede dveřmi. A protože s gangstery nejsou žádné žerty, je pro dvojici jedinou záchranou okamžitá cesta před oltář. Druhý den přinesou noviny zprávu o Charleyho bleskové svatbě. K jeho velké smůle už o něm nechce slyšet ani Vicky ani jeho bývalá snoubenka. Jediným možným krokem je stejně rychlý rozvod. Jenže přes všechny překážky se mezi Vicky a Charleym začne rodit láska. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (20)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z filmov, ktoré začínajú pomalým tempom a v podstate si to tempo udržiavajú až do konca bez nejakých väčších výkyvov alebo zlomov. Ale ani zďaleka to nie je priemerný film (svojho žánru), od začiatku do konca z neho nespustíte oči. Je to určite aj o tom, či sú pre diváka hlavné postavy zaujímavé a sympatické. Táto dvojka je skvelá a mňa to hrozne bavilo, dokonca musím povedať, že už som sa dlho tak schuti nenasmiala ako pri tomto filme. Veľmi milé prekvapenie.. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Lehce praštěná komedie o těžce praštěné manželské dvojici. Není to sice bůh ví co, ale jakousi svojí atmosféru to má a několik vtipných štěků a situací se vážně povedlo. Hudební čísla jsou taky fajn, kdo by to do Kim řekl, že umí takhle zpívat...škoda, že jí Donnu v Mamma Mia! vyfoukla Meryl. Díky TV Prima, že občas vytáhne nějaký ten zapomenutý film na světlo světa, tenhle si to nezaslouží o nic míň, než jako ty neustálé odrhovačky. Prostě solidní nenáročný film, který stojí za vidění...a že je na co se dívat:-)..1 * navíc za sexy šťabajznu Kim. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nefunkčný mix komédie a drámy o jedno páre, ktorý sa neustále žení a rozvádza a medzitým sa nonstop hádajú a udobrujú. Ešte prvá polovica, ktorá vyzerala na milostný trojuhoľník bola celkom zaujímavá, ale v druhej ma to prestalo nadobro baviť. Naviac ma srala tá parta kamarátov s ktorou sa hlavný hrdina ťahal a pre film bola úplne zbytočná. Čo sa týka obsadenia, tak Kim Basingerová tu bola nádherná a Alec Baldwin charizmatický, ale pokiaľ sa takto k sebe správali aj v reáli, tak sa nečudujem, že im to manželstvo nevydržalo. 5/10. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Alec Baldwin a Kim Basenger jsou pár k pohledání, od filmu jsem zázraky nečekal, ale musím říct, že jsem se nenudil, námět je sice místy přestřelený - přeci jen 4 svatby a 3 rozvody stejného páru... V poslední třetině filmu trochu docházel dech, ale slabší tři hvězdy si film zaslouží. Po komerční stránce žádná sláva, film zapadl. 3* ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Počkat, počkat. To jsem se na to díval jen kvůli úvodním pěti minutám a pár krátkým sekvencím? Asi to stálo za to, ale i když si to odmyslím, tak to nebylo nic moc. Dobová atmosféra byla v pohodě a jinak mě nic nenapadá. Ten chlap se choval jak retard, věčné hádky a usmiřování mě fakt nebere a Kim Basinger nesahá E. S. ani po kotníky. 2+* ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Tento film byl pro Aleca Baldwina a Kim Basinger osudným. Byl to jejich první společný projekt, který měl za následek to, že se do sebe zamilovali a zanedlouho poté se i vzali. (Agatha)
  • Honorář pro Aleca Baldwina činil 1,5 milonů dolarů a pro Kim Basinger 2,5 milionů dolarů. (Agatha)

Reklama

Reklama