Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tři až čtyři hvězdy, protože Zoe Kazan mě něčím strašně štvala. Svým herectví, vztahem se svým mužem... nevím. Nápad o spřízněných duších je ale perfektní a pro mě neokoukaný, ale jinak je to dost mělký a předvídatelný film s mizerným smyslem pro humor ("Holka, máš super boty." "Jé, ty sis všiml? Ty jsou nové."). Škoda, protože se z toho dalo vytřískat víc než jen holka, která pořád někde leží/ječí/třeští oči a je celá tak trochu magor. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad a dvojice, jejíž chemie je výborná, přestože spolu většinu filmu nejsou a pouze se dívají očima druhého (doslova). Zoe Kazan je velmi sympatická vzhledem i projevem. Negativa: Vrtá mi hlavou, jak to, že je nenapadlo dát si do ucha hands free (a tvářit se, že telefonují) a taky mě zajímá, jak bude příběh dál pokračovat. Přesto házím logiku za hlavu a dávám 4*. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cs_Z2OyqW5A ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Těch odpadů a silně kritických komentářů si vůbec nevšímejte. Já rozhodně nepatřím mezi vyhledávače romantických komedií, radši sleduju horory a dramata, přesto mám občas chuť na něco sladšího, romantičtějšího, ale většinou jsem bohužel přecukrován až otráven holywoodským stylem. Díky však za tenhle film. Z mého pohledu jedna z těch nejmilejších romantických komedií, co jsem vůbec kdy viděl a to hlavně díky neskutečně sympatické ústřední dvojici.... PS: Hrát to Jesica Alba a Channig Tatum, tak jdu tak na 2 hvězdy... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno