Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Romantika jak trám, k tomu všemu naivní a předvídatelná (s úlitbami pro ženské i mužské publikum). Ale jednak je po většinu projekce docela dost zábavná, ale hlavně neodolatelná. Klišé se tak kupí, avšak vy to té nanejvýš sympatické dvojici stejně prostě přejete. Navíc ten sci-fi nápad film zkrátka odděluje od jiných romantických kousků. Nadhodnocuju, ovšem nemůžu dát méně než slabší 4*, ten přiblblý, spokojený úsměv na rtech mi vydržel až do závěrečných titulků. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Príjemný film, ktorý napriek tomu, že je Sci-Fi vyznie nakoniec veľmi uveriteľne a čaro tohto filmu je to, že mi to pripadalo ako skutočnosť a všetkému som veril. Veriť tomu, že ľudia sú nejako prepojený je normálne a je to zrejme pravda, aj bez zbytočných diskusií okolo toho. Herecké výkony hlavných hrdinov sú veľmi príjemne a dá sa na nich pozerať. Lepšie je na tom s hereckým výkonom Michael Stahl-David čo hrá Dylana a horšie je na tom Zoe Kazan čo hrá Rebeccu. Bohužiaľ herecký výkon Mark Feuersteina sa mi vôbec nepáčil. Obaja aj Rebecca aj Dylan sú nejak viazaný životom (priviazaný k nejakému miestu, alebo životnému štýlu a nemôžu odísť) a majú svoje problémy. Najlepšie na filme je to, že najprv sa zdá, že je na tom Rebecca oveľa lepšie, ale nakoniec zistíme, že to tak vôbec nie je. Romantika na diaľku, viete si to predstaviť? Skôr si tento film teda asi vychutnajú ženy a ja napriek tomu, že žena nie som, som si ho teda vychutnal do sýtosti. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama