Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

heyda 

všechny recenze uživatele

Těch odpadů a silně kritických komentářů si vůbec nevšímejte. Já rozhodně nepatřím mezi vyhledávače romantických komedií, radši sleduju horory a dramata, přesto mám občas chuť na něco sladšího, romantičtějšího, ale většinou jsem bohužel přecukrován až otráven holywoodským stylem. Díky však za tenhle film. Z mého pohledu jedna z těch nejmilejších romantických komedií, co jsem vůbec kdy viděl a to hlavně díky neskutečně sympatické ústřední dvojici.... PS: Hrát to Jesica Alba a Channig Tatum, tak jdu tak na 2 hvězdy... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase perfektná romanca, ktorá všetky tie prvoplánové epickosti rokov 90 strká do vrecka. Skvelo napísaný scenár, slušná réžia a perfektné ústredné duo. Presne ten film, ktorý žáner posúva a zároveň spĺňa jeho základné požiadavky. Kupodivu si udržuje nadhľad, je vtipný a má niekoľko perfektných momentov. Jedna z tých rozprávok pre dospelých, ktorá nikdy neomrzí. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Celé to stojí na jednom výborném nápadu, který je skvělou půdou pro řadu vtipných situací. Jenže ke konci se podle mě trošku vymkl z rukou. Na druhou stranu se asi dalo čekat, že jim z toho přeskočí. Za největší slabinu filmu považuji kupodivu herecké obsazení. Ani on, ani ona nemají nijak ohromné charisma, prostě průměr. Jako celek to hodnotím o něco málo výš. 3,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční romance se strašně příjemným obsazením, která dokáže vykouzlit přiblble spokojený úsměv, což je vlastně měřítkem úspěšnosti všech romantických komedií. Ten potenciál faktu, že obě postavy vidí očima toho druhého, sice nebyl plně využit, ale díky ústřední dvojici a pohodové režii to zase nebylo tolik na škodu. 75% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Romantické drama naosnované přesně podle scénáře pro romantická dramata, až na to, že zde překvapí vcelku originální sci-fi zápletka. To je tak všechno, co je pravděpodobně potřeba k filmu prozradit. I přesto, že je děj ve své podstatě velmi prostý se na snímek dalo dívat bez újmy na vlastní důstojnosti, ta se ale ke konci začala už lehce otřásat. Konec by se dal popsat jako vše, jen ne nápaditý a povedený. Když ale od konce odhlédnu, tak se jedná o celkem vydařený film, který sice celou dobu těží z jednoho motivu, který je ale natolik solidní že to povětšinou není na závadu, a z přítomnosti Zoe Kazan, která celý počin držela pohromadě. Párkrát jsem se sice zasmála, ale komedii od filmu nečekejte,SPOILER možná jedině hodně zvrácenou parodii na béčkové akční/krimi filmy v závěru. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama