Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Pospíšil je autobusák a šéf místních dobrovolných hasičů. Bohužel zase nestihl hasičský výjezd. Ve vesnici si z něj už utahují, a proto se rozhodne podat rezignaci. Kvůli arogantnímu starostovi Vladimíru Urbanovi, který hasičům odmítne výjezd proplatit, to ale prozatím musí odložit. Nejdříve je třeba starostu donutit, aby zaplatil fakturu za hašení pole. Podaří se to? A je možné, aby požár způsobil holub? Petrova syna mezitím okouzlí starostova dcera, kterou potkal po mnoha letech. Nový víkendový chalupář, nepraktický soudce Jára, se pod dohledem své přísné ženy Bětky snaží nafouknout a napustit bazén. (TV Nova)

(více)

Recenze (28)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letní snaha Tv Nova o majstrštyk s námětem dobrovolných hasičů s šéfem Petrem Rychlým se mi jevila sympaticky - vlastní původní tvorba, zajímavý námět , točené v exteriérech, jenže první díl byl hodně marný, za celou dobu se neobjevilo jedno jediné vtipné místo, všechno je to tlačené silou, u které tvůrci hodně chtějí být jakýmsi druhým Okresním přeborem, ale nejde jim to. Třeba se to rozjede, ale dvě hvězdy u prvního dílu jen za snahu a za výkon Kopty, ten jediný mne trochu pobavil. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus jak navázat na OKRESNÍ PŘEBOR a tematiku svérázného vesnického folkloru. Opravdu, kameňákovské postupy v akci. Co se v Přeboru podařilo při resuscitaci kariéry Luďka Soboty, toho se tady s Petrem Rychlým nedočkáte. Ani náhodou. Zrovna tohle je miscast jak vyšitý a ten jeho vous, brrr, vlásenkářský průser roku - vybavíte si železniční modeláře a ty jejich krajinky? Vypadá to stejně, koho toto napadlo? ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem značné obavy, jelikož podle různých upoutávek a propagace mi to přišlo jako variace na Horní Dolní / Kameňák... Tak takové to není, z velké části i zřejmě proto, že tady humor vůbec není, ačkoliv je to od začátku prezentované jako komedie. Je to zatím takové těžko zařaditelné, humor nic, drama nic, romantika nic... Zatím pro mě dost nijaké, a o ničem. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Už při promo ukázkách na seriál jsem si říkal, že se autoři nechali inspirovat podobným seriálem z produkce konkurenční televize "Hasičárna Telecí". Stejné prostředí vesnice, dva konkurenční hasičské sbory, podobné charaktery v hasičském sboru a stejný způsob humoru. Má to jen jednu chybu, nehraje tam Bolek Polívka, který držel jmenovaný seriál ze "Seznamu" na alespoň ucházející úrovni. ()

maara666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Petr Rychlý je možná dobrý člověk, ale mizerný herec, kterému nepomohou ani nevkusně padělané fousy ani sirka v ústech, která má padělat drsného Sylvestra Stalloneho v Kobře. Prostě je v té roli nevěrohodný. K samotnému seriálu. Zápletka je jednoduchá, zlouni jsou zlí a klaďasové hodní. Scénář je jednoduchý, vše do sebe přesně zapadá, jak má, ale aspoň v závěrečné části se to trochu propojilo, obával jsem se, že se to rozplizne úplně. V seriálu je použita strašná hudba, primitivní, návodná a odbytá, která vlastně snižuje celkový dojem ze seriálu. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizody zhlédlo 1,47 mil. diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad pátečního večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama