Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Pospíšil je autobusák a šéf místních dobrovolných hasičů. Bohužel zase nestihl hasičský výjezd. Ve vesnici si z něj už utahují, a proto se rozhodne podat rezignaci. Kvůli arogantnímu starostovi Vladimíru Urbanovi, který hasičům odmítne výjezd proplatit, to ale prozatím musí odložit. Nejdříve je třeba starostu donutit, aby zaplatil fakturu za hašení pole. Podaří se to? A je možné, aby požár způsobil holub? Petrova syna mezitím okouzlí starostova dcera, kterou potkal po mnoha letech. Nový víkendový chalupář, nepraktický soudce Jára, se pod dohledem své přísné ženy Bětky snaží nafouknout a napustit bazén. (TV Nova)

(více)

Recenze (28)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus o nové Chalupáře. Komedie bez humoru + toporné romantické scény se Sabinou Rojkovou + neherec Petr Rychlý s trapným plnovousem v hlavní roli rovná se průser. Václav Kopta je teď úplně všude a už se mi začíná přejídat, i když je to jinak sympaťák. A štve mě taky Jana Bernášková, kterou její manžel (Merkner) neomaleně tlačí do všech projektů, na nichž pracuje. Dalším dílům už šanci nedám, ztráta času. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nepovedený pokus jak navázat na OKRESNÍ PŘEBOR a tematiku svérázného vesnického folkloru. Opravdu, kameňákovské postupy v akci. Co se v Přeboru podařilo při resuscitaci kariéry Luďka Soboty, toho se tady s Petrem Rychlým nedočkáte. Ani náhodou. Zrovna tohle je miscast jak vyšitý a ten jeho vous, brrr, vlásenkářský průser roku - vybavíte si železniční modeláře a ty jejich krajinky? Vypadá to stejně, koho toto napadlo? ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku překvapivý pořad. Můžeme vidět mnoho obličejů známých z různých jiných výblujků TV Nova. Vadí to, ale dá se přes to trochu přenést. Je to primitivní, ale ne úplně debilní jako ostatní Nova produkce. Scénář je slabý, ale ne k zblití. Děj dává nějaký základní smysl a je místy, byť s výhradami, lidský. Odporné je vytěžení klasických scének (např. nacouvání do záhonu), odpudivá je inspirace ala Hospoda nebo ala princeznokoňská pohádka. Ujde hudba, která není hnusně Růžová či Modraví či Speciální, jiná než v těch obvyklých Nova výblujcích. Za mě celkově nyní spíše pochvala, samozřejmě však ne za hloupé použití "ste" místo "jste", které už od prvního pohledu na název zbytečně shazuje seriál do buranního levelu. První díl je o jednu třídu výše než standardní Nova produkce. Není to dobré. Ujde to. To je však asi nejvíc, co mi kdy Nova naservírovala. Uvidíme dál. (23%) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letní snaha Tv Nova o majstrštyk s námětem dobrovolných hasičů s šéfem Petrem Rychlým se mi jevila sympaticky - vlastní původní tvorba, zajímavý námět , točené v exteriérech, jenže první díl byl hodně marný, za celou dobu se neobjevilo jedno jediné vtipné místo, všechno je to tlačené silou, u které tvůrci hodně chtějí být jakýmsi druhým Okresním přeborem, ale nejde jim to. Třeba se to rozjede, ale dvě hvězdy u prvního dílu jen za snahu a za výkon Kopty, ten jediný mne trochu pobavil. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem značné obavy, jelikož podle různých upoutávek a propagace mi to přišlo jako variace na Horní Dolní / Kameňák... Tak takové to není, z velké části i zřejmě proto, že tady humor vůbec není, ačkoliv je to od začátku prezentované jako komedie. Je to zatím takové těžko zařaditelné, humor nic, drama nic, romantika nic... Zatím pro mě dost nijaké, a o ničem. ()

Zajímavosti (1)

  • Premiéru epizody zhlédlo 1,47 mil. diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad pátečního večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama