Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrci projektu Vyšehrad si váží všech fanoušků původního onlinového seriálu, a tak se rozhodli jim zkrátit čas při čekání na jeho filmové pokračování. Proto přišli s unikátním projektem, v němž spojili všechny epizody původního internetového seriálu a přidali nové scény z připravovaného filmu jako malou ochutnávku. Projekt nabízí zcela nový mix zvuku, vylepšenou obrazovou kvalitu a mnoho dalších příjemných překvapení pro ty, kteří seriál již znají. Pojďte s námi sledovat Laviho v podání Jakuba Štáfka v možná nejhorší situaci, ve které se dosud ocitl. Když svlečený jen v tílku a trenkách, ohořelý a dobitý sedí spoutaný na židli v připravené mučírně, a snaží se vzpomenout, co ho do této situace přivedlo. Byl to snad jeho samotný příchod do Vyšehradu? Došla s ním šéfovi klubu trpělivost a rozhodl se ho zbavit? Nebo na něj ty dva maskované týpky poslal Tomáš Řepka, když prozradil jeho trik s týmovou kasou? Diváci uvidí ne/oblíbeného trenéra Žloutka (Jiří Ployhar), předsedu FK Slavoj Vyšehrad Krále (Ondřej Pavelka), ale hlavně Laviho agenta Jardu (Jakub Prachař), který sice v průběhu času změnil tvář, ale hlas mu oproti onlinovému seriálu zůstal! Prostě jedno pozitivní překvapení za druhým. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (56)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tenhle Seryál jsem musel přiznávám trochu rozdýchat. A myslím, že je dobře, že píšu koment s odstupem. Ani já jsem samotný seroš neviděl a možná je to divákovi Seryálu a hlavně Fylmu ku škodě. Tenhle seryál a seroš jsou parádním zrcadlem některým našim serebritám (jak říká kamarád sere Brita a i mně!), kterým se jaksi rozmazala hranice normálnosti a toho co už je za hranou jen díky tomu, že mají více peněz za něž si mohou dovolit skoro vše. Zároveň si začnou myslet, že jsou tím pádem něco více než ten póvl tam dole, ta chátra zavšivená. Často pak díky této vlastní mlze nechápou, že normální mohou maximálně tak připadat jim podobným a že většina lidí na někouká jak na magory. Jsou to případy různých fotbalistů, některých héreček a jednoho pokérovanýho Karlose. Ale tihle lidé jsou zřejmě také potřeba, protože část ůzy jimž nepřipadají jako magoři se v nich zhlíží, touží žít v jejich luxusu a hladově lapá jakoukoliv pikantnost z jejich skvělých životů ať už jde o události radostné či ještě lépe tragické. Ona je totiž pořád v tom všudy přítomná závist a tak když se nemám jako oni, tak jim to vlastně patří ten rak či smrtelná nehoda... Bulvár to živí a tak tu máme vlastní ekosystém, který od toho roku 1989 služně prosperuje. Tak takhle si tu žijem. Vyšehrad do tohohle pěkně šlápnul a servítky si nebere. Oč je fekálnější o to více ukazuje tu absurditu života těchto serebrit. Já už to tu párkrát psal. Nepotřebuji opravdu vidět i se zvukovými doprovody jak je někdo na WC na velké straně. Vadilo mi to i tady, ale nakonec právě díky tomu rozdejchání to zde toleruji, protože to tam asi patřilo. Trochu jsem při závěrečných dojmech z filmu anchytal sám sebe. Léta volám po nekorektním filmu, který se vykašla na všechny ty nezávadné scénáře a konečně ukáže pořádnou porci nekorektní zábavy a teď bych měl vzdychat, že to bylo husté? :-).  Navíc místy to bylofakt vtipné. Takže dávám za tři vynechané tréninky. * * * ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele

Je to prostě sestříhaný seriál, je to víceméně hodně fajn, pokud jste neviděli seriál, tak tohle vám bohatě stačí a pokud jste seriál viděli tak pokud si pamatujete co se v něm dělo (myšleno tak, že pokud jste seriál viděli dva roky zpět, tak si to klidně pustit můžete) tak to můžete úplně v pohodě vynechat. Dávám tomu pěkný průměr 6/10 jelikož jsem na seriál koukal poprvé ve stejný den jako na toto, ale kdybych se poprvé koukl na toto a potom na seriál tak toto hodnotím 8/10 a seriál 6/10, snad to dává smysl :D. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Seriálu Vyšehrad, který se postupem času stal fenoménem, se šlo zpočátku vyhýbat a ignorovat jej, a to minimálně z toho důvodu, že fotbalová tématika jde zcela mimo mě. Po velkém úspěchu letošního Fylmu jsem už však podlehl i já, takže jsem nejprve šel mrknout na původní Seryjál, ať pak ve filmu neplavu. Přestože mi spousta narážek díky neznalosti českého fotbalového prostředí unikala, i tak jsem se překvapivě dobře bavil, epizody jsou tak akorát dlouhé, dohromady tvoří ucelený smysluplný příběh, postavy jsou skvěle zahrané, Jakub Štáfek se pro roli Laviho vyloženě narodil. Je to sice svým způsobem hrozně primitivní humor, každopádně Vyšehrad tak nějak splnil moje očekávání. Nejedná se o dokonalý projekt, za mě však spokojenost. 7/10. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Jako seriál fungoval Vyšehrad výborně, alespoň tedy jeho první polovina. Jako film je to horší, zejména pak zmiňovaná druhá půle vyloženě ztrácí na vtipu i zajímavosti. Výměna Prachaře za Noska je divná a ani "vtipné" vysvětlení na tom nic nemění. Z ukázek na celovečerák, který je součástí Seryjálu ve mě rovněž nebudí úplnou důvěru. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Paráda no, seriál sešňořenej do filmu. Jako mohli si dát trošku záležet na tom, aby to nějak pospojovali, takže ne normálně dávat intro pořád dokola, když skončí epizoda... Ale jinak vlastně možná v tom celkovým projevu asi i lepší dojem, než-li samotný seriál. Třeba ta "přeměna Prachař->Nosek", je tady pojatá o něco lépe. Akorát, že jsem to v podstatě už viděl, takže dějově jde jen o recyklaci. Tohle má jen novou přelepku, s tím, že zase můžete podojit diváka o lístek na něco, co už viděl. 70% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Všechna tetování měl Jakub Štáfek namalovaná pouze ve filmu, ve skutečnosti je nemá. (Simex_)

Reklama

Reklama