Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (178)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedničce jsem dal tehdy 4 hvězdy u dvojky to vidí tak mezi 3  a  4 hvězdami. Režisér slíbil kdysi v rozhovoru , že vysvětlí návaznost na jedničku což nevysvětlil a já osobně to jméno Král tam teda neslyšel tak, že jestli je to prequel nebo sequel nebo nevím co nezjistíme. Jinak začátek je slabší ten měla jednička lepší tady , ale zase od té proměny to je vtipnější a vtipnější jednička, ale měla zase lepší postavy a i námět s tou firmou tady jen prostě poslouchá kecy chlapů a radí jim. Navíc tady se hodně linek nevyřeší otec trenér syn fotbalista vyjde do ztracena to s tou barmankou se vyřeší až na konci a vyloženě třeba ta kosmetička je tam hodně na sílu přidaná. Jinak nevěřte těm kecům a recenzím , že je to jen o prdění a plivání to někdo evidentně viděl jednu scénu a hned dal závěr a dělá chytrého/chytrou. 60 procent ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No... Jednička v sobě měla skoro všechno a fungovala. Proč přesně se natáčela dvojka, nechápu. Příběhově to nijak nenavazuje, je to prostě další samostatný film na stejné téma (jen opačné proměny) se stejnými herci. Dobře není to hnedka nějaký odpad, nechybí humor, furt to je jistým stylu vtipný. Jen už občas i trapný oproti jedničce. Neurazí to ale zároveň už to bylo celé asi zbytečné. 60-65% a jestli vyjde trojka, tak se obávám že už klesneme na pade ... :D ()

Reklama

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady. Chytili mě, mučili mě strašným způsobem. Řekli, že se budeme dívat na Po čem muži touží 2, jedničku jsem neměla to štěstí vidět, takže si nasazuji své nejlepší tenisky a dávám se na útěk lesem. Mí pronásledovatelé jsou ale houževnatí. Proto mě dohání a skočenou rybičkou mě sklátí k zemi. Bezmocně sebou mrskám a prosím o milost. Není to nic platné. Svážou mi ruce, nohy, dají mi roubík (asi, abych je svým smíchem nad touto humornou komedií nerušila) a přivazují mě k židli z ocele, která je titanovými lany přibitá k podlaze. Zapínají televizi… Z absolutně strašného hereckého umění se začínám potit. Nevěřím hercům ani nos mezi očima. Jejich herectví se v této komedii propadá do středu země. Ale nyní nastává zřejmě humor. Vedle mě se smějí. Nevěřím svým očím a začínám křičet a prát se o svoji svobodu. Marně. S nožem u krku po mně vyžadují smích. Nejde to. Jde o tak tragickou komedii, že zavírám oči a jen poslouchám, co se na obrazovce děje… už je téměř konec a já si můžu oddechnout. Konečně mě pouští a pod pohrůžkou puštění prvního dílu se zavazuji, že dám jednu hvězdu. Takže tady je ta jedna hvězda a prosím, ať mi už nikdy nikdo nepouští české rádoby komedie s panem Langmajerem (ano, mám na něj pifku). Je mi sebe samotné líto. Ale přežila jsem. Proto ta jedna hvězda. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

No od české komedie nelze čekat nic jiného než totální debilnost (Zdeňku Troško, koukám na tebe), nebo oddechovku u které člověk vypne mozek, sem tam se pousměje. Tento film spadá do té kategorie oddechovek. Přišlo mi, že se těmi vtipy ani nějak moc netlačilo na pilu, takže to nebylo ani moc trapné, ke konci to ale začalo padat do romantického filmu. Ono vlastně není divu, munice byla vystřílena v první půlce a v té druhé půlce už se to komediálně moc posouvat nemohlo. Langmajer je naprosto skvělej, ale celkově mi všichni herci přišli dobří (no dobře, já jsem hodně otupělý různými srágorami jako ZOO, 1. Mise, kde se ti "herci" nesnaží ani hrát). Trošku mě mrzí, že tam bylo málo Polívkové, ale to se asi dalo čekat (musím si pustit první díl, který jsem zatím neviděl). 65% ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapi prdí, choděj na jedno a hrajou fotbal. Holky chtěj koupit kytku a občas pomoct s nádobím. Jednička se mohla opřít alespoň o solidní komediální talent Anny Polívkové, tohle je fakt už jen stereotypizující, nevtipná a skrznaskrz vymaštěná estráda bez špetky mozku i srdce, zato s koulema až na zem. A jak už historie dobře ví, sebevědomí hlupáci bez špetky citu byli vždycky strašní kreténi. P.S. Tvůrci mají moc hezkou představu o tom, jak "získat místo" na recepci vydavatelství prestižního magazínu. ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno